Oana Pellea a răbufnit din cauza celor care lipesc guma de mestecat pe scaunele de la teatru: "Din patru scaune unul are guma lipită… După ce termin repetiția de 10 ore mai stau puțin în sală pentru a mări recolta"

 Tudorache Simona
.

Oana Pellea a strâns guma de mestecat de pe scaunele de la teatru și le-a vorbit în mod ironic celor certați cu bunele maniere. Actrița s-a declarat dezamăgită de gestul unora dintre spectatori și a făcut apel la decență. Oana Pellea nu își explică cum în societatea de astăzi se poate întâmpla așa ceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După repetiții, care durează în jur de 10 ore, Oana Pellea a decis să continue activitatea începută, asta nu înainte de a remarca că unul din patru scaune are gumă de mestecată lipită. Oana Pellea le-a cerut care au lăsat acest dezastru în urmă să vină și să adune mizeria.

oana-pellea-31oana-pellea-31

Oana Pellea a răbufnit din cauza celor care lipesc guma de mestecat pe scaunele de la teatru

Oana Pellea nu îi iartă pe cei care se poartă în sala de teatru ca în junglă și lasă urme în urmă. „Anunț pentru unii dintre spectatorii sălii STUDIO a Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti. Începând cu data de 27 aprilie vă puteți recupera guma de mestecat lăsată pe mânerul scaunelor din sală. Cu siguranță o puteți refolosi. E păcat să se piardă. Eu personal am strâns ceea ce vedeti în foto. E doar începutul recoltei. Din patru scaune unul are guma lipită …După ce termin repetitia de astăzi, de 10 ore, mai stau puțin în sală pentru a mări recolta. Vă așteptăm”, a scris actrița pe o pagină de socializare.

Citește și: Alina Sorescu explică de ce nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu, după 2 ani de procese: „Nu îmi doream să fi ajuns aici. Acum este apelul procesului”

Citește și: Reacția lui Codin Maticiuc, după ce a fost acuzat că ar sustrage bani, din actele de caritate: „La banii pe care îi strâng anual, aș putea să fur 100.000 de euro, 200.000 de euro…”

Citește și: Robert Drilea, prima reacție după ce Deea Maxer a șters toate pozele cu el: „Totul dispare'. Au sărbătorit recent un an de relație

Citește și: Pepe nu își mai dorea să aibă o relație după divorțul de Raluca Pastramă, dar ce s-a întâmplat cu Yasmine l-a convins: „Dintr-odată, am început să o privesc cu alți ochi. Cel mai mult au cântărit…”. Cum gestionează tensiunile în cuplu și cum își împacă artistul soția/ EXCLUSIV

Oana Pellea, replică pentru Marius Manole

Printre persoanele care au reacționat se numără și actorul Marius Manole. „Vaaaai!', a scris acesta, iar Oana Pellea i-a întors imediat replica: „Caută și tu, să facem întrecere'.
„Aș fi vrut să usture și mai tare, dar nesimțiții nu au receptori pentru mustrări… Am găsit, dar nu am fotografiat, lipită gumă pe spatele scaunelor de la operă… nu pe pluș, pe lemnul de pe partea rabatabilă… ascuns vederii «la prima vedere»… Jeg cu pretenții, că, deh, vin la teatru/operă… Poporul român suferă, din păcate, de snobism (dă bine că mergi la spectacole și nu vede nimeni că lipești guma pe dedesubt, tu fiind îmbrăcat frumos și dat cu parfum) și nesimțire… în fază terminală'
, a scris o altă persoană.

Oana Pellea duce dorul părinților

Actrița a recunoscut că iubirile ei cele mai mari au fost părinții. „Am avut și am un privilegiu extraordinar de a avea din ambele părți o familie, un neam, de care sunt foarte mândră, de oameni cinstiți, oameni frumoși, oameni cu frică de Dumnezeu. E un mare privilegiu ăsta și îi mulțumesc Domnului în fiecare zi că am nimerit în neamul ăsta. (…). Mama a fost iubirea vieții mele, pe lângă tata. Am două iubiri ale vieții mele. Am mai avut eu iubiri, dar nu sunt iubirile vieții mele', a dezvăluit marea actriță, în podcastul lui Mihai Morar.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton