Oana Pellea o contrazice pe Irina Margareta Nistor, cu privire la afirmațiile despre Amza Pellea în filmul "Mihai Viteazul": "Nu este adevărat! Tata a suferit enorm"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Pellea o contrazice pe Irina Margareta Nistor, cu privire la afirmațiile despre Amza Pellea în filmul „Mihai Viteazul”. Actrița Oana Pellea a reacționat vehement, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că Sergiu Nicolaescu ar fi înlocuit vocea lui Amza Pellea, în rolul principal din filmul Mihai Viteazul, la solicitarea actorului. Oana Pellea a dezvăluit că nu tatăl ei a fost cel care decis acest aspect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actrița Oana Pellea, 62 de ani, fiica marelui Amza Pellea, a avut o replică virulentă pentru criticul de film, Irina Margareta Nistor. Întreaga situație a fost generată de afirmațiile celei din urmă cu privire la filmul „Mihai Viteazul”, în care Amza a interpretat magistral rolul domnitorului. Nistor a menționat că Amza Pellea a fost cel care a solicitat ca vocea lui să fie înlocuită cu cea a actorului Emanoil Petruț, deoarece i-ar fi fost „rușine” de accentul oltenesc. Oana Pellea dezminte acest fapt, spunând că regizorul Sergiu Nicolaescu a fost cel care a hotărât eliminarea vocii lui Amza Pellea din film, fapt ce l-a mâhnit teribil pe actor, la vremea respectivă.

oana_square-e1643412121517oana_square-e1643412121517

Oana Pellea o contrazice pe Irina Margareta Nistor, cu privire la afirmațiile despre Amza Pellea în filmul „Mihai Viteazul”

Oana Pellea a simțit să ofere explicații cu privire la declarațiile Irinei Margareta Nistor, despre înlocuirea vocii lui Amza Pellea în filmul Mihai Viteazul, regizat de Sergiu Nicolaescu. Marea actriță a menționat că i-a explicat, personal, lui Nistor că Nicolaescu a fost cel care a decis să nu utilizeze vocea lui Amza Pellea în faimoasa peliculă, din cauza accentului său oltenesc, lucru ce l-a dezamăgit cumplit pe actor.

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant la 40 de ani de la moartea lui Amza Pellea: „Tată, ești aici cu mine secundă de secundă, te simt în vene, în suflet, în gând”

Citește și: Oana Pellea împlinește 62 de ani: „Atunci, acolo, am ştiut că mi s-a schimbat viaţa…”. Gestul nebunesc pe care l-a făcut din iubire

Citește și: Cum s-a vindecat Ioana Ginghină după divorțul de Alexandru Papadopol și cât de greu i-a fost ca mamă singură: „Nu eram gata să mă angajez din nou. La 40 de ani, cu un copil agățat de mâneca mea…'

Citește și: Cum arată soția și fiica lui Marius Lăcătuș. Care este cel mai mare regret al fostului fotbalist: 'Nu vreau să-mi aduc aminte…'. Au venit împreună la lansarea filmului „Generația de Aur” / EXCLUSIV

NU ESTE ADEVĂRAT! I-am comunicat acum câteva luni (!!!) doamnei Irina Nistor
Motivul real este că Sergiu Nicolaescu a vrut să îi dubleze vocea cu cea a lui Emanoil Petruț! Nu tata a cerut! Nu lui tata i-a fost frică că ar avea accent oltenesc! O dată pentru totdeauna: Dublarea vocii lui tata în Mihai Viteazul a fost decizia lui Sergiu Nicolaescu …împotriva voinței tatălui meu!
Tata a suferit enorm că i-a fost dublată vocea! Sunt încă în viața și știu CEL MAI BINE cum și ce s-a întâmplat! Îmi pare foarte rău că doamna Irina Nistor nu a înțeles ce i-am explicat!
Ps Rog presă să nu mă sune pentru explicații! Acesta este adevărul și nu mai am nimic de comentat!
„, a fost mesajul Oanei Pellea, pe social-media.

Irina Margareta Nistor: „Amza a cerut expres să nu i se folosească vocea”

Invitată în podcastul lui Cătălin Oprișan, Irina Margareta Nistor a susținut că Amza Pellea i-ar fi cerut lui Sergiu Nicolaescu să-i înlocuiască vocea în filmul Mihai Viteazul, deoarece i-ar fi fost „rușine” de accentul oltenesc.

„Nu au existat niciun fel de probleme cu vocea lui Amza Pellea. Dimpotrivă… Glasul omului era în perfectă stare.

În realitate, Amza a cerut expres să nu i se folosească vocea pentru că s-a temut ca accentul său oltenesc să nu îi discrediteze personajul. Adevărul este că a avut rezerve și a crezut că glasul său nu e suficient de adânc, de impunător pentru dimensiunea lui Mihai Viteazul', a spus criticul de film în podcastul Vreau să știu al lui Cătălin Oprișan

FOTO: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton