Oana Pellea a încheiat stagiunea cu un moment neplăcut, din cauza spectatorilor care au întrerupt de 3 ori spectacolul: "Se primeau mesaje, le vedeam chipurile luminate. Nu-mi place deloc să fac observație. Am fost nevoită să..."

 Dumba Gabriela
.

Oana Pellea a jucat ultima ei piesă din această stagiune, în weekend, pe scena Teatrului Național din București. Din păcate, a încheiat stagiunea cu un gust amar din cauza spectatorilor care își foloseau telefoanele în timp ce ea se afla pe scenă. Și dacă unii dintre fani i-au luat apărarea pe rețelele de socializare, au existat și voci care au mustrat-o pentru că a întrerupt spectacolul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Sâmbătă seară, Oana Pellea a susținut pe scena Teatrului Național „Evadarea Tăcută', un monolog dramatic după memoriile Lenei Constante. Ultima reprezentație din acestă stagiune i-a adus un gust amar actriței, care și-a împărtășit gândurile și experiența în mediul online.

90346553_137020184522301_791923825431281664_n90346553_137020184522301_791923825431281664_n

Ce s-a întâmplat în timpul spectacolului cu care Oana Pellea a încheiat stagiunea

Ultima reprezentație a „Evadării tăcute” din actuala stagiune a fost întreruptă și reluată de trei ori din cauza comportamentului spectatorilor.

„Evadarea tăcută”, monolog dramatic după memoriile Lenei Constante, o aduce pe scenă pe Oana Pellea, care și-a propus să împărtășească „cu smerenie experiența acestui excepțional Spirit”. La ultima reprezentație din actuala stagiune, pe scena Teatrului Național București, Oana Pellea a fost nevoită să întrerupă spectacolul de trei ori din cauza publicului, după care a apărut și o defecțiune tehnică.

„S-a încheiat stagiunea. Mi-a fost dat să fiu nevoită, din păcate, să ROG frumos publicul să-și închidă telefoanele. Se primeau mesaje, le vedeam chipurile luminate. Spectacolul e special, este un monolog, sunt singură pe scenă, această situație s-a repetat de trei ori! Am rugat de trei ori. Nu-mi place deloc să opresc spectacolul sau să fac observație. De trei ori am făcut un fel de salt mortal' de la Lena Constante la mine. Nu e ușor să ieși dintr-o realitate și să intri în alta. Mă rog, asta-i meseria, nu mă plâng', a transmis actrița, care a mai avut parte de o situație neașteptată în timpul aceleiași reprezentanții.

A apărut și o problemă tehnică, astfel că spectacolul a fost oprit și reluat abia când totul s-a rezolvat. „Am fost nevoită să opresc pentru că toți spectatorii erau deranjați …Când totul părea Ok… a fost o cădere de tensiune și consola de lumină și de sunet nu a mai funcționat. Am cerut pauză. Când s-a remediat defecțiune tehnică de către echipa MINUNATĂ de la TNB…am continuat.

Mulțumesc publicului spectator pentru înțelegerea fată de defecțiunea tehnică și pentru răbdarea dovedită. Pentru mine stagiunea s-a încheiat. Mulțumesc publicului care a umplut întotdeauna sălile. Mulțumesc, Teatrul Național București. Numai mulțumiri. Să ne vedem sănătoși în toamnă!', a mai zis Oana Pellea.

Citește și: Cum a ajutat soprana Irina Baianț o fetiță de 10 ani, deja încercată de greutăți: Marina e povestea unui om mare într-un corp atât de mic’

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV: „Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi. Au trecut anii peste noi…'

Citește și: Cum arată iubita fiului lui Adrian Enache și ce cadou i-a făcut artistului, de ziua lui. Solistul și-a serbat ziua pe scenă și a avut parte de o mulțime de surprize: ‘Am râs, am plâns, am dansat…’ / EXCLUSIV

Unii dintre fani i-au luat apărarea Oanei Pellea, alții au mustrat-o pentru că a întrerupt spectacolul

Pe Facebook, fanii au arătat că îi sunt alături actriței. „Dacă pe mine, ca spectator, mă scoate din stare sunetul unui telefon, nici nu pot cuprinde cu mintea și simțirea ce impact are asupra unui actor. Dacă am ajuns în punctul în care actorii sunt nevoiți să se roage de public să își închidă telefoanele și tot se întâmplă să sune, eu consider că e musai ca ceilalți să luăm atitudine.

Atunci când dumneavoastră, actorii, semnalați fie prin replici improvizate fie prin oprirea spectacolului, cei în cauză „se ascund' oricum în mulțime, însă, dacă, ar fi pusă și o lumină de reflector pe ei în acele momente, există o posibilitate mai crescută să înceteze', a comentat cineva.

Alt fan i-a transmis Oanei Pellea: „Vă mulțumesc pentru toate emoțiile frumoase pe care mi le-ați dăruit!! Mă înclin, vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru ceea ce trăim alături de dumneavoastră , doamna Oana Pellea!!'.

„Este o dovadă clară de lipsă de respect și o insultă la adresa actorilor. Când cineva stă cu ochii în telefon în timpul unei reprezentații, nu doar că îi distrage pe actori, dar deranjează și pe cei din jur care au venit să se bucure de spectacol. Este o formă de egoism și nepăsare care nu ar trebui tolerată. Dacă nu putem să ne deconectăm de la telefoane pentru câteva ore și să respectăm munca altora, poate ar trebui să ne întrebăm ce căutăm într-o sală de teatru. Să ne comportăm civilizat și să arătăm respectul cuvenit celor care muncesc din greu pentru a ne oferi o experiență de neuitat', a zis altcineva la postarea Oanei Pellea.

Pe de altă parte, Oana Pellea a și fost certată de unii dintre fanii săi de pe Facebook pentru că a întrerupt spectacolul din cauza celor care vorbeau la telefon. Actrița a postat mesajul primit, dar și răspunsul pe care l-a oferit ea persoanei care a mustrat-o.

Sunt sali civilizate in lume, la Roma, de exemplu, Accademia di Santa Cecilia, unde niciun telefon nu are semnal, aveti dreptate sa va plangeti de lipsa de civilizatie a spectatorilor, pe de alta parte, intreruperea unui spectacol pentru a face observatie publicului este un sacrilegiu, sunt sigura ca va este greu dar aveti o meserie fabuloasa, in care magia unui spectacol nu trebuie destramata in niciun caz de pe scena! Credeti la Globe Theatre, pe vremea lui Shakespeare se intrerupea spectacolul de cate ori actorii erau tinta rosiilor sau a oualelor aruncate din public?'

Mi am permis sa i răspund:

Doamna Tamara Chisa, sacrilegiul este făcut de spectatorii fără educatie, nu de actori! Un actor întrerupe un spectacol cu pretul sănătătii sale! Vreti sa stiti ce puls are un actor cand joacă și este NEVOIT sa întrerupă spectacolul? Va asigur că nimeni nu oprește un spectacol din plăcere și la primul telefon, reactionam la al 3-4 lea telefon sau daca telefonul sună mult timp sau in mod repetat, sau când spectatorul vorbește la telefon mai tare decât actorii de pe scena!…V ati gândit o secunda măcar…ca un actor atunci când este nevoit sa întrerupă spectacolul nu o face pentru el???? Va spun eu… o face pentru o întreagă salaă de spectatori care este deranjata de doi-trei oameni fara bun simț?

Nu, Doamnă… nu actorii sunt de vina pentru lipsa de civilizație si de bun simt a unor spectatori! Apropo de Shakespeare… când un spectator devenea prea deranjant …era luat la bătaie de către ceilalți spectatori …asa ca exemplul cu Teatrul in vremea lui Shakespeare …nu prea tine! Spectatorii se îmbătau, isi faceau nevoile pe ei, era un miros de nesuportat in arena…spectacolele se opreau din cauza bătăilor, etc! Vreți sa ne intoarcem la acel grad de civilizație? Va rog frumos…Va invit sa veniti la oricare dintre spectacolele in care joc si daca nu va place puteți arunca in mine cu rosii sau ouă…dar va rog frumos…inchideti va telefonul in sala de spectacol si nu vorbiti in timpul reprezentatiei, daca puteti sa nu mâncați popcorn e si mai bine!„.

foto: Facebook Oana Pellea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton