Oana Pellea și Marius Manole, reacții despre "Macarena", piesa cântată de Erika Isac: "Am rezistat 30 de secunde! Nu e deloc lectură obligatorie"

 Dumba Gabriela
.

Oana Pellea și Marius Manole au comentat piesa „Macarena”, cântată de Erika Isac, spre deliciul fanilor de pe internet. Cei doi actori au stârnit amuzamentul celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare prin mesajele postate vizavi de piesa „Macarena”, care a împărțit România în două. Oana Pellea este sinceră și spune că „a rezistat doar 30 de secunde” în fața talentului Erikăi Isac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

„Macarena', cântată de Erika Isac, a strâns, în șapte zile de la lansare, peste 2,7 milioane de vizualizări pe YouTube și este pe primul loc în tendințe. Oana Pellea și Marius Manole nu sunt, însă, la fel de fascinați de versurile piesei, ba chiar actrița recunoaște că nu a putut să o asculte până la capăt.

412047024_10161779851837625_7339297654321437459_n412047024_10161779851837625_7339297654321437459_n

Ce spun Oana Pellea și Marius Manole despre piesa „Macarena”

În piesa „Macarena”, Erika Isac vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor, însă folosind versuri licențioase, ceea ce nu este pe placul multora. „Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară!/Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!', sunt două dintre versurile melodiei, care nu l-au făcut curios pe Marius Manole.

„Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikăi. Nici nu intenționez să o fac de bunăvoie. Sigur o să mi ajungă la ureche, e inevitabil. Eu sper că nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni că nu e posibil să nu asculți asta. Na, Oana Dimofte, chiar n-am ascultat, dar nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e.

Cred că mai pot trăi încă niște zile fără să ascult. Supraviețuiesc. Na, v-am zis și eu părere mea, că eu cred că erați morți să aflați ce cred despre asta! p.s. eu nu zic că e bună sau nu piesa, n-am nicio părere. Zic doar că nu e „lectură” obligatorie”, a transmis Marius Manole, care a stârnit reacțiile prietenilor și colegilor de la teatru, printre care și Oana Pellea.

De cealaltă parte, Oana Pellea a dezvăluit că a ascultat Macarena și că nu au încântat-o versurile utilizate. Din punctul său de vedere, cântăreața ar fi avut posibilitatea să tragă un semnal de alarmă și printr-o exprimare decentă.

„Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă… cu toate că prefer să fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30 de secunde, m-am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc „lectură obligatorie” parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh… modă veche! Lasă-mă așa!', a scris Oana Pellea.

Citește și: Cum arată casa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu: „Am trăit în gresie, în faianță și m-a distrus’. Are două etaje, ferestre în tavan și cinema

Citește și: Cum se înțeleg Andreea și Cabral Ibacka, după 13 ani de căsnicie: „Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început. Reușim să ne conectăm mai bine când…’

Citește și: Bella Santiago face lecții de canto cu fiica ei, Kescielle, în vârstă de 12 ani: „Când era mai mică nu prea asculta de mine’. Artista participă în noul sezon Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

Ce sfat are Oana Pellea pentru Erika Isac, după ce a ascultat piesa „Macarena”

Oana Pellea susține că fiecare e liber să cânte ce vrea, să asculte ce vrea, dar se întreabă dacă mesajul din piesa Erikăi Isac nu putea fi transmis într-un alt mod, nu neapărat vulgar.

„Cine vrea să asculte. Cine vrea să cânte așa… liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu etc.! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare!

Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată! Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură?

Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!', a încheiat Oana Pellea pe rețelele de socializare.

Cine este Erika Isac, artista care cântă piesa Macarena

Erika Isac a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea melodiei Macarena. La doar câteva zile după ce piesa a ajuns pe YouTube, aceasta a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. Melodia are și versuri licențioase, iar „Macarena’ e o adaptare a hitului care a făcut furori în anii 90.

Erika Isac s-a născut în anul 2000 în Constanța, iar în prezent are 23 de ani. Tânăra are părul brunet, lung, și ochii căprui.

Erika Isac a format un cuplu cu artistul Adi Istrate, cunoscut din trupa Maxim sau de la One True Singer. Aceștia s-au cunoscut în cadrul concursului de muzică, iar, ulterior, au decis să aibă o relație.

„Este foarte drăguț că ne completăm și profesional, și emoțional, romantic și așa mai departe. Merg lucrurile altfel pur și simplu. Pasiune pentru muzică ne-a unit și noi așa ne-am cunoscut. Nu știm cum am ajuns iubiți, totul s-a întâmplat foarte natural și foarte repede.

Avem și noi certuri ca toată lumea că așa e normal, dar având în vedere că este profesional și noi suntem aici serioși, trebuie să fim la job și așa mai departe, adică vorbim, nu e ca și cum ne-am certat și nu mai vorbim că nu știu ce, nu. Noi nu prea stăm certați mai mult de două ore, pentru că după maxim două ore unul cedează’, spunea Erika Isac.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton