Oana Pellea, mărturisiri tulburătoare despre părinții ei: "Eu l-am văzut mai mult pe tata la televizor". Cum își alină dorul de mama sa

 Oana Pantazi
.

Oana Pellea, mărturisiri tulburătoare despre părinții ei. Pe 12 decembrie 1983, legendarul actor a murit, la numai 52 de ani. Cauza morţii pare să fi fost evoluţia rapidă a unui cancer pulmonar cu care actorul se lupta la vremea respectivă. Oana Pellea avea doar 21 de ani când și-a pierdut tatăl și mărturisește, cu regret, că a petrecut prea puțin timp alături de el. Iată ce spune despre cea care i-a dat viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Magistral în rolul lui Mihai Viteazul, unic în rolul lui Nea Mărin, Amza Pellea s-a stins pe 12 decembrie 1983, la 52 de ani, în urma unui cancer galopant localizat la plămâni. Oana Pellea mărturisea că l-a simțit tot timpul alături de ea, deși nu mai este în lumea materială, ci alături de soția mult iubită, Domnica, plecată și ea dintre noi în 2003. De altfel, într-un podcast recent, actrița a făcut mărturisiri tulburătoare despre cei care i-au dat viață.

3353-13353-1

Oana Pellea, mărturisiri tulburătoare despre părinții ei

Fiica imensului actor i-a călcat tatălui ei pe urme și este, la rândul ei, o actriță apreciată, cu 40 de ani de carieră și roluri memorabile în teatru și film. Era încă adolescentă atunci când tatăl ei s-a stins din viață și mărturisește că și-a văzut tatăl mai mult la televizor decât în viață. Actrița a rememorat momente din viața alături de părinții ei, vorbind despre regretul de a nu-i avea mai mult lângă ea.

„Eu l-am văzut mai mult pe tata la televizor. Am avut 21 de ani când tata a plecat puțin mai departe.
Eu am 61 de ani, deci 40 de ani eu l-am văzut la film, în peliculă. 61 de ani îl am în venele mele și stăm tot timpul împreună, îi cer sfaturi și mă ajută. El când a plecat mi-a promis că de fiecare dată când voi avea spectacol va fi în sală',
i-a mărturisit Oana Pellea lui Mihai Morar, în podcastul Fain & Simplu.

Citește și: Ce legătură specială există între Marius Vizante și Gheorghe Ifrim. Actorul din Las Fierbinți este primul lui prieten adevărat: „M-am mutat în București, eram pierdut, nu știam nimic, dar…’

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra', în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…'. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul' / EXCLUSIV

Din nefericire, 20 de ani mai târziu, actrița și-a pierdut și mama, pe Domnica Mihaela Policrat, cu care avea o relație specială, dar a povestit cum reușește să-i păstreze vie amintirea.

„Am întrebat-o ce o să fac când o să-mi fie foarte, foarte dor de ea și ea o să fie plecată. Mi-a zis foarte tăios, avea niște ochi verzi, superbi: „Pupă-ți mâna!”. Atunci, din când în când, îmi pup mâna', a mai spus actrița.

Au trecut 40 de ani de la moartea lui Amza Pellea

Anul acesta se vor împlini 41 de ani de când legendarul actor a plecat dintre noi, iar fiica lui îi păstrează la fel de vie amintirea. Pe 12 decembrie, actrița și-a comemorat părintele prin intermediul unui mesaj emoționant în social media în care dezvăluia că îl simte în permanență alături de ea, timpul nereușind aștearnă uitarea.

Tată, azi, 40 de ani de când ai plecat la Domnul… Cum adică 40 de ani? Ce glumă proastă! Nici vorbă… ai plecat ieri… de fapt nici nu ai plecat! Ești aici cu mine secundă de secundă, te simt în vene, în suflet, în gând. Te văd câteodată în degetele mele sau în căutătura ochilor, te recunosc în ridul dintre ochi. Câteodată îmi curgi pe obraz ca lacrimă și alteori… de multe ori… îmi tâșnești din baierele pieptului ca hohot de râs.

Îți mulțumesc că te-ai ținut de promisiunea făcută: O să fiu întotdeauna cu tine’. Și EȘTI! Mulțumesc tuturor celor care azi vor aprinde o lumânare și vor înălța o rugă pentru sufletele adormiților robilor lui Dumnezeu AMZA și DOMNICA MIHAELA. Să-mi fie cu iertare, dar nu-i pot despărți…e prea mare și veșnică IUBIREA care i-a legat! Dumnezeu să-i odihnească în Iubirea Sa!, a fost mesajul scris de Oana Pellea pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton