Oana Radu a pierdut o primă bătălie în procesul cu fostul soț. Câți bani trebuie să-i plătească lui Cătălin Dobrescu

 Dumba Gabriela
.

Oana Radu i-a deschis trei procese lui Cătălin Dobrescu, însă recent a pierdut o primă bătălie cu fostul soț și este bună de plată. Ei bine, magistrații i-au respins cererea cântăreței Oana Radu, aceea de a-i pune sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu, iar în plus trebuie să achite și cheltuieli de judecată. Pe de altă parte, Cătălin Dobrescu a lăsat-o pe Oana Radu și fără cadourile pe care i le oferise în timpul căsniciei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Într-un video postat pe Instagram și altul pe TikTok, Oana Radu a vorbit recent despre abuzurile fostului soț și amenințările acestuia, care au culminat cu sumele mari de bani pe care acesta i le cere după divorț. Solista susține că cel care i-a fost partener de viață a plecat din apartamentul comun cu foarte multe obiecte, chiar și cu cadourile cu care acesta obișnuia să o răfețe.

299877038-5526420854078909-1363652491097601276-n299877038-5526420854078909-1363652491097601276-n

Oana Radu i-a deschis trei procese fostului soț

Unul dintre procese are ca obiect partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial, al doilea proces are ca obiect sechestrul judiciar, iar al treilea proces are ca obiect excluderea asociatului.

Ei bine, în urmă cu o zi a avut loc un nou termen în procesul ce are ca obiect sechestrul judiciar, proces în care Oana Radu are calitatea de reclamant, în timp ce fostul ei soț are calitatea de pârât.

După ce timp de o lună de zile s-a tot amânat cauza, iată că pe 23 aprilie judecătorii au stabilit o soluție în acest caz, dar nu una favorabilă pentru Oana Radu. Ei bine, magistrații i-au respins cererea cântăreței Oana Radu, aceea de a-i pune sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu, iar asta nu e tot. Vedeta e obligată să-i plătească fostului partener și suma de 2000 de lei, bani ce reprezintă cheltuielile de judecată, potrivit spynews.ro.

Oana Radu are dreptul să facă apel în maxim cinci zile de la pronunțarea deciziei, asta dacă consideră că cererea i-a fost respinsă fără motiv și contestă așadar pronunțarea făcută.

'Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei', se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Citește și: Cum arată vila de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după ce fostul soț a forțat-o să plece din casă: „Timp de vreo 2 luni dormeam pe unde apucam'

Citește și: Ce spune Oana Radu despre căsătorie, după despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Niciodată nu știi ce îți rezervă destinul. În momentul ăsta aș spune clar că…’

Cătălin Dobrescu s-a depărțit de Oana Radu, dar a plecat și cu multe obiecte din casă

Oana Radu și-a dorit să poarte unul dintre ceasurile lui Cătălin Dobrescu, dar atunci când au apărut discuțiile, vedeta a plătit pentru el.

„Ideea este că eu am cumpărat de la el un ceas, el a achiziționat mai multe ceasuri în timpul căsătoriei și unul dintre ele îmi plăcea mie. Mi-au dispărut actele din cutia ceasului și atunci mi-am dat seama că este un om rău intenționat. El mi-a spus să nu mai port ceasul lul.

Pur și simplu, îi purtam ceasul și, la un moment dat, ne-am certat, a zis că nu vrea să îi mai iau ceasul și eu i l-am cumpărat. Mi-au dispărut actele din cutie și mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău. Nu am făcut acte, i-am transferat banii’, a declarat Oana Radu, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Solista susține că cel care i-a fost partener de viață a plecat din apartamentul comun cu foarte multe obiecte, chiar și cu cadourile cu care acesta obișnuia să o răfețe.

„Și-a renovat apartamentul din Craiova, apartamentul părinților lui și tot ce îi lipsea din apartamentul din Craiova mai venea și lua din apartamentul de la București. O vază, o lampă, o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie, probabil că s-a gândit că ne-am despărțit și a luat-o și pe aia, multe chestii și atunci am hotărât că vreau să rup lanțul ăsta și să apelez la lege’, a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton