Oana Radu are un nou iubit, după divorțul de Cătălin Dobrescu și l-a prezentat pe scenă, în timpul unui concert: "Sunt foarte îndrăgostită de tine!"

 Dumba Gabriela
.

Oana Radu dă o nouă șansă iubirii, după divorțul de Cătălin Dobrescu. Cântăreața l-a prezentat pe iubitul ei pe scenă, în timpul unui concert și s-a sărutat cu el în văzul tuturor. Noul iubit i-a adus un mare buchet de trandafiri, iar Oana Radu l-a răsplătit cu un sărut și cu o declarație de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Oana Radu a trecut printr-o perioadă dificilă în urma divorțului cu cântec de fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, însă acum este gata să se bucure din nou de viață. În timpul unui concert recent, Oana a dezvăluit că iubește din nou. Tânăra este pregătită să dea o nouă șansă iubirii și a mărturisit că este îndrăgostită.

captura-de-ecran-2024-07-22-115703captura-de-ecran-2024-07-22-115703

Oana Radu s-a sărutat cu noul iubit pe scenă, în timpul unui concert. Cine este tânărul

Oana Radu s-a despărțit de Cătălin Dobrescu, omul pe care îl credea sufletul său pereche. Deși viața a avut alte planuri pentru artistă, aceasta s-a dovedit a fi o persoană puternică și a trecut peste unul dintre cele mai mari obstacole din viață.

Cântăreața iubește din nou și tânărul care se presupune că i-a furat inima este Șerban, bărbatul despre care Oana Radu spune că este mâna ei dreaptă. Potrivit unei surse, Șerban face parte din formația Oanei și se cunosc de ani buni. Tânărul a preluat unele dintre responsabilitățile afacerii Oanei, ceea ce înseamnă un sprijin enorm pentru ea.

Oana Radu a decis să nu mai ascundă relația cu el și l-a prezentat tuturor în timpul unui concert susținut recent. Bărbatul i-a adus un buchet de trandafiri roșii și s-au sărutat.

„Părerea mea este că….și eu sunt foarte îndrăgostită de tine! Și dacă suntem îndrăgostiți unul de celălalt, ce putem să facem? Să ne pupăm!', a spus Oana Radu, în văzul tuturor.

Citește și: Cum a trecut Ema Uta peste despărțirea de Alex Bodi și cine i-a fost alături: ‘Nu mai e ca pe vremuri, nu mai plânge nimeni în pernă. Sunt în gardă tot timpul. M-a învățat să…’ / Ce spune despre copii

Citește și: Ce nu poate accepta Ema Uta într-o relație, după despărțirea de Alex Bodi: „Limita este violența fizică. Pentru mine a fost ca o…’

Ce spunea Oana Radu despre Șerban, înainte să dezvăluie că este iubitul ei

Acum ceva timp, Oana Radu dezvăluia că mâna ei dreaptă este Șerban, care o ajută în zona profesională. Asta i-a apropiat, se pare, și au devenit iubiți între timp, spre bucuria fanilor.

„Momentan de aceste afaceri mă ocup doar eu. L-am cooptat și pe Șerban pe care l-am implicat procentual în ceea ce fac, pentru că avem nevoie de un ajutor care să se implice cu adevărat și nu am vrut să mai creez alte datorii sau altceva. L-am luat mâna mea dreaptă, dar coletele propriu-zis momentan sunt făcute de mama mea.

Se întâmplă treaba asta la Craiova, acolo unde avem depozitul, și deocamdată se descurcă așa, destul de greu, pentru că sunt foarte multe comenzi. Pleacă mii de colete lunar și nu mai face față să le facă singură. Mamaie o ajute să le împacheteze și să facă totul', a expicat Oana Radu acum ceva timp, potrivit a1.ro.

Deși nu a confirmat că într-adevăr este într-o relație cu Șerban, mulți internauți au remarcat privirile și gesturilor celor doi încă de acum ceva timp. Aceștia așteptau cu nerăbdare să le dea vestea că și-a refăcut viața.

„Sunt foarte fericită pentru amândoi se vede că te place foarte mult! bravo vouă', i-a transmis cineva.

„Eram convinsă că voi o să vă iubiți maxim în viitorul apropiat. Vă iubesc, sunteți tare frumoși împreună', i-a spus altcineva.

„În sfârșit s-a întâmplat inevitabilul! Bravo lor că vă potriviți și Oana în sfârșit ai lângă tine pe cine trebuia, e un băiat de nota 10', este de părere un alt urmăritor.

Fanii au intrat la bănuieli încă de la lansarea noii piese, unde face trimiteri către o nouă iubire neașteptată: „Când ziceam că nu mai vreau să iubesc, m-am trezit cu tine pe sub pielea mea…'

Având în vedere postările de pe Instagram, se pare că relația Oanei Radu și a lui Șerban nu este recentă. Acesta i-a mai oferit Oanei un buchet uriaș de trandafiri, în urmă cu câteva luni, iar în secțiunea de comentarii a fost felicitat atât de mama lui, cât și de mama Oanei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton