Oana Radu a fost părăsită de tată când avea doar trei săptămâni: "Nu m-a căutat. L-am dat în judecată"

 Dumitrache Laura
.

Oana Radu se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a reușit să se transforme în ultimii ani, după ce a slăbit peste 100 de kilograme. Cu toate astea, putini știu că Oana Radu este o luptătoare, iar drama ei începea încă din primele clipe de viață. Tatăl artistei a părăsit când aceasta avea trei săptămâni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu a devenit celebră după ce a participat la Vocea României, în anul 2012. La acea vreme, artista avea probleme cu greutatea și cântărea peste 120 de kilograme. De-a lungul anilor, cântăreața s-a luptat să ajungă la o siluetă de vis, iar acum este mândră de rezultatele sale.

oana micaoana mica

Deși mulți o cunosc pe Oana Radu, putini sunt cei care știu drama prin care vedeta a trecut. Artista a fost părăsită de tatăl său încă de când avea trei săptămâni. După mulți ani, cântăreața a luat legătura cu tatăl ei, declarând că l-a iertat pentru că a abandonat-o.

Citește și: Oana Radu, cu abdomenul la vedere, după operația de abdominoplastie: „Am așteptat 29 de ani să postez asta”

Citește și:Oana Radu a publicat imagini cu noul ei apartament. Cum arată dormitorul artistei: „Patul este piesa de rezistență”

Citește și:Cum au devenit surorile Ana și Monica Odagiu actrițe și ce greutăți au întâmpinat în carieră: „Primează răutatea și cancanul. Au fost multe momente în care am fost dezamăgite' / INTERVIU

Citește și:Alina Eremia, schimbare de look neașteptată. S-a făcut roșcată: 'Aveam chef de puțină culoare'

Oana Radu, părăsită de tată când avea doar trei săptămâni

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, are o carieră de succes și un mariaj minunat alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Artista a reușit să surprindă pe toată lumea după ce a slăbit peste 100 de kilograme. În prezent, vedeta este mândră de ea și de felul cum arată. Cu toate astea, putină lume știe că Oana Radu a trăit o mare dramă încă de când a venit pe lume. Tatăl său a părăsit-o după trei săptămâni, iar artista a fost crescută de mama și bunica ei. După ce a crescut, Oana Radu a luat legătura cu tatăl si a decis în cele din urmă să îl ierte pentru că a abandonat-o.

„Sunt crescută doar de mama și bunică, tata ne-a părăsit când aveam trei săptămâni. Am reluat relațiile de curând. Am iertat. Îl iertasem de mult de fapt, dar nu m-a căutat el. Am avut un proces pentru pensia alimentară în secret, s-a rezolvat. L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică.'Ne-am înțeles amiabil, urmează să îmi plătească. Dar nu pentru astea ne-am împăcat', a mărturisit artista pentru Antena Stars.

Oana Radu:”Aveam nevoie de afecțiune”

Oana Radu a recunoscut că i-a lipsit afecțiunea din partea tatălui său. În copilărie, vedeta susține că nu avea nevoie de bani, ci de iubirea părintelui său, care, din păcate, i-a lipsit. Cu toate astea, Oana Radu are o viață frumoasă acum și reușește să își ajute familia.

„Eu când eram mică nu aveam nevoie de bani, aveam nevoie de afecțiune, carioci, jucării, iar mama nu avea atâtea posibilități. Realitatea este că ai nevoie și de tată. El a lipsit din viața mea. La un moment dat nu puteam să-mi permit nimic. Îmi ajut familia cât pot și îmi permit diverse lucruri, ofer produse și fanilor mei, diverse gentuțe sau produse de make-up', a mai spus Oana Radu.

Fostul iubit al Oanei Radu și-a pierdut viața după ce a fost incendiat în scara de bloc

În anul 2019, fostul iubit al Oanei Radu a fost incendiat în scara de bloc, de un vecin. După trei săptămâni, Alin a murit la spital, din cauza arsurilor grave. Un craiovean a aruncat cu cockteiuri Molotov pe scara blocului și in vecinii săi, iar victima a fost Alin, fostul iubit al Oanei Radu.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt', declarat artista la acea vreme.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton