Oana Radu a dat petrecere de casă nouă: "Mi-am dorit să fiu alături de cei mai apropiați oameni din viața mea". Cântăreața și-a cumpărat o vilă de lux după divorț

.

În această primăvară, Oana Radu s-a văzut nevoită să își cumpere o altă casă, fiindcă a tot dormit vreme de două luni pe unde a apucat, după divorțul de Cătălin Dobrescu. A urmat o perioadă în care și-a amenajat locuința după bunul plac pentru că și-a dorit ca aceasta să fie oaza ei de relaxare, însă este totul gata, în sfârșit, și Oana Radu a dat o petrecere de casă nouă pentru prietenii ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Oana Radu s-a mutat în noua locuință de care s-a ocupat în cel mai mic detaliu în ceea ce privește amenajarea pentru că și-a dorit amprenta ei pe tot ceea ce înseamnă casa ei și este foarte fericită pentru reușita ei. Și-a dorit enorm o casă în care să se simtă în siguranță, având îm vedere perioada grea a divorțului.

2882409005754114139528138000005806499830542n-12882409005754114139528138000005806499830542n-1

Oana Radu s-a mutat în casa nouă și a dat petrecere pentru prietenii ei

Oana Radu s-a văzut nevoită să-și cumpere altă casă, după ce fostul soț a venit peste ea, în apartament și a insistat să locuiască împreună, după divorț.

„Vă dau cea mai importantă veste din viața mea. Mi-am cumpărat casa visurilor mele și fix acum când vorbesc vă arât imagini cu ea. Am zis așa, dacă nu mă pot bucura de acest apartament, las legea să rezolve toate problemele, pentru că eu am încredere în justiția română. Evident, în timpul acesta, eu nu pot să stau să-mi plâng de milă, pentru că eu așa sunt și am ales să-mi cumpăr cea mai frumoasă casă’, a declarat Oana Radu pe Instagram, acum câteva luni.

Între timp, a fost finalizată amenajarea și Oana Radu s-a mutat în casa ei și a făcut o petrecere pentru cei care i-au fost alături în cele mai grele momente.

„Cred că este mai mult un gest simbolic pentru că mi-am dorit să fiu alături de cei mai apropiați oameni din viața mea, de colegi, pentru că eu îmi petrec viața alături de ei în momentul de față și am hotărât să fac evenimentul ăsta pentru că am vrut să celebrez această reușită pe care am avut-o', a spus Oana Radu, la emisiunea „În culisele celebrității”, de la Antena Stars.

Prezenți au fost, evident, și oamenii alături de care Oana Radu petrece cel mai mult timp în ultima perioadă, și anume colegii de trupă. „Din cauza stilul de viață pe care îl am și din cauza meseriei, nu am timp să mă văd cu prietenii care sunt la Craiova, să fac lucruri cum fac toți oamenii de vârsta mea și practic, familia mea a devenit trupa, au devenit băieții din trupa, de asta am hotărât ca la inaugurarea casei să îi invit', a mai spus artista.

Citește și: Cum arată vila de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după ce fostul soț a forțat-o să plece din casă: „Timp de vreo 2 luni dormeam pe unde apucam'

Citește și: Teo Trandafir a luat-o la rost, în direct, pe Oana Radu, în plin scandal cu fostul soț: „Dar de ce te-ai măritat?'. Cum a reacționat cântăreața

De ce nu a mai locuit Oana Radu în casă cu fostul soț

Oana Radu spunea în iarna anului trecut că ea continuă să locuiască în aceeași casă cu fostul ei partener, deși s-au despărțit. Pe atunci, voia ca apartamentul să-i rămână ei, așa că urma să-i restituie lui Cătălin Dobrescu o sumă de bani într-un an de zile, numai că bărbatul n-a mai avut răbdare și a decis să pună presiune asupra fostei soții, moment în care artista a renunțat la apartament și și-a cumpărat propria ei vilă de lux.

„Vă dau cea mai importantă veste din viața mea. Mi-am cumpărat casa visurilor mele și fix acum când vorbesc vă arăt imagini cu ea. Am zis așa, dacă nu mă pot bucura de acest apartament, las legea să rezolve toate problemele, pentru că eu am încredere în justiția română. Evident, în timpul acesta, eu nu pot să stau să-mi plâng de milă, pentru că eu așa sunt și am ales să-mi cumpăr cea mai frumoasă casă, a declarat Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu a apelat la specialiști pentru design-ul casei sale, însă cu toate acestea a avut grijă să spună care sunt preferințele sale. A optat pentru pereți albi în toate camerele, dar și pentru profile decorative, care dau o notă de eleganță casei și o face totodată diferită.

Mai mult decât atât, a vrut să aibă multe lumini în casă, fie ele lustre, candelabre, spot-uri sau benzi led, așa cum a pus pe scări și în baia matrimonială.

Băile a decis să le facă în nuanțe de alb și negru, dar cu detalii aurii, așa cum are de gând să pună în fiecare cameră câteva detalii de decor care vor face diferența.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton