Ce probleme de sănătate are Oana Radu. A apelat la doctorul care s-a ocupat de Celine Dion și Michael Jackson: „Am niște chisturi pe corzile vocale și…”

 Dumba Gabriela
.

Ce probleme de sănătate are Oana Radu. Oana Radu se confruntă, de un an, cu probleme de sănătate și a fost nevoită să ajungă tocmai la Paris, la un medic celebru care s-a ocupat de Celine Dion sau Michael Jackson. Oana Radu nu-și poate folosi vocea decât la o capacitate de 20% din cauza unor chisturi pe corzile vocale și le-a dezvăluit fanilor cum se simte după tratamentul primit la Paris.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate are Oana Radu. Kilogramele în plus nu mai sunt o problemă pentru fosta concurentă de la 'Vocea României', căci a reușit de mai multe ori să slăbească zeci de kilograme, le-a pus la loc și tot așa. Însă, în prezent, arată așa cum își dorește din punct de vedere fiz, dar are unele probleme de sănătate.

330964208_574241937995449_7535927023853466998_n330964208_574241937995449_7535927023853466998_n

Ce probleme de sănătate are Oana Radu

Medicul care a consultat-o pe Oana Radu, la Paris, s-a ocupat și de celebrități precum Celine Dion sau Michael Jackson și, din fericire pentru ea, a primit o veste bună: chisturile s-au mai retras și există o îmbunătățire.

„Am fost la doctorul meu orelist Jean Patrick Abitbol, la Paris. Realitatea este că am descoperit acum un an că am niște chisturi pe corzile vocale, care mă împiedică să-mi folosesc vocea așa cum trebuie, o folosesc în proporție de 20%.

Mi-a fost frică de ce îmi va spune doctorul, dar realitatea a fost așa: Tehnica este mai bună, și-a revenit vocea și până în ianuarie pot să elimin tot ce am. Domnul doctor susține că mi s-au retras chisturile și există o îmbunătățire. El i-a tratat pe Celine Dion, Al Pacino, Michael Jackson și mulți alții și tot el susține că s-au mai retras, iar dacă până în luna ianuarie, cu tratament nu se vor retrage de tot, voi fi nevoită să mă operez, din păcate.

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei: „Am ales să urmez calea inimii’ / EXCLUSIV

Citește și: Sandra Izbașa s-a căsătorit religios cu Răzvan Bănică: „Exact acum 3 ani ne-am cunoscut’. Cum a arătat în rochie de mireasă și ce buchet atipic a avut

Citește și: Câte kilograme au slăbit Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, în America Express: ‘A fost cea mai tare experiență și…’

A apelat la doctorul care s-a ocupat de Celine Dion și Michael Jackson

M-a ajutat tratamentul lui, simt îmbunătățiri, dar simt în continuare că îmi este greu, folosindu-mi doar 20% din voce, deși merg la cântări. Ionuț Tătar a fost cel care m-a ajutat pe mine și mulți artiști', a povestit vedeta, pe contul ei de TikTok.

Ce probleme de sănătate mai are Oana Radu

Oana Radu spunea, în urmă cu un an, că mai are o problemă de sănătate, pe lângă acele chisturi pe corzile vocale, însă nu a dat detalii până acum.

„Mă simt absolut genial după vitaminele pe care le-am făcut, am făcut perfuzii. Vocea mea era extrem de doborâtă, motivul pentru care se întâmpla asta este pentru că la anumite evenimente din cauza sonorizării proaste de multe ori simt nevoia să scot casca și simt nevoia să țip, lucru care este total greșit, ceea ce mă termină, mă paralizează și cântatul ăsta zilnic.

Am și câte două evenimente pe zi, nu mă plâng, iubesc ceea ce fac și sunt extrem de recunoscătoare și chiar atunci când mi-e cel mai greu nu fac decât să mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le trăiesc. Eu sunt sub tratament. Am descoperit o problemă pe care o aveam de 7-8 ani, nu e o chestie gravă, dar e o chestie supărătoare, voi merge acum pe 20 la Paris', a declarat Oana Radu pe rețelele de socializare în urmă cu un an.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton