Oana Radu a rămas cu sechele de acum 5 ani, când fostul ei iubit a fost incendiat și a murit din cauza arsurilor: "Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde"

 Dumba Gabriela
.

Oana Radu a trecut prin momente extrem de grele, în 2019, atunci când fostul său iubit, Alin, a fost incendiat și ulterior și-a pierdut viața. Un craiovean a aruncat cu cockteiluri Molotov pe scara blocului și în vecinii care se aflau acolo în acel moment, iar victimă i-a picat chiar iubitul cântăreţei. Oana Radu a suferit enorm atunci și a rememorat cum a fost pentru ea perioada în care Alin s-a stins pe un pat de spital, sub ochii ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Tragedia a avut loc pe 13 august 2019 într-un cartier din orașul Craiova. Alin Suflea, fostul iubit al Oanei Radu, se afla într-un bloc din cartierul Rovine când a fost atacat de criminalul său, un vecin. Răzvan Drăghici l-a bruscat pe Alin, l-a stropit cu benzină și i-a dat foc. Fostul iubit al cântăreței a fost grav rănit și a fost transportat la spital unde a rămas în comă timp de trei săptămâni, însă medicii nu l-au putut salva.

290212097-702722860831819-7728488629004144901-n290212097-702722860831819-7728488629004144901-n

Oana Radu a rămas cu sechele după moartea iubitului ei, Alin

Oana Radu a trecut prin momente cumplite atunci când iubitul ei, Alin Suflea, a fost incendiat. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a povestit cum a aflat că fostul ei iubit a fost incendiat.

În ultimul an, eu și Alin locuiam în aceeași casă, dar nu mai aveam practic o relație de niciun fel. Mama și sora lui știau foarte bine situația dintre noi și încerca să ne ajute să spargem acest cerc toxic. Într-o zi, când el a plecat la Craiova să dea un examen, pentru că se înscrisese la școala de asistenți, în speranța că își va găsi un job și o carieră în Craiova, am primit un telefon de la sora lui care a spus că cineva i-a dat foc, că l-a ars.

A fost un șoc, a fost groaznic. Cea mai grea perioadă din viața mea și nu știu cum sincer cineva poate să rămână lucid după așa ceva. Eram atât de supărată pe mine pentru că eu, în ultimul an, tot încercam să caut soluții să-l conving să plece, să ne despărțim amiabil, să facem cumva. Și în momentul în care am aflat treaba asta, zici că era vina mea', a povestit Oana Radu.

Citește și: Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă sau un concert, în 2024: „La 84 de ani, are un succes imens! De banii ăștia spune și bancuri'

Citește și: Claudia Pătrășcanu refuză să lase copiii cu Gabi Bădălău mai mult decât a stabilit legea și susține că afaceristul chiar a amenințat-o cu moartea: „Nici cele trei echipaje de Poliție nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii'

Oana Radu era în stare de orice pentru a-i salva viața lui Alin, după ce a fost incendiat

Oana Radu a mărturisit că s-a simțit vinovată pentru tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă a acelui an și ar fi fost în stare să muncească toată viața pentru a-l ajuta pe Alin.

Eram în stare, dacă mă întreba cineva atunci, să prefer viața lui decât cea a mamei mele. Aș fi fost în stare să șterg totul cu buretele și să muncesc toată viața pentru omul acesta. La un moment dat, în cele 25 de zile de spitalizare, i-au amputat un picior și după ce l-au amputat, nu am mai așteptat să văd dacă trăiește sau nu, ci am început să le scriu tuturor celor care aveau fundații de genul acesta pentru proteze.

Aș fi fost în stare să muncesc o viață întreaga să îl ajut. A fost un șoc. Dacă mă întrebai cine sunt, unde sunt, cum mă cheamă, nu mai știam. Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică și efectiv simțeam că mor la fiecare 5 secunde', a mai povestit artista.

Răzvan Ionuț Drăghici, poreclit „Satana' are 34 de ani și a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova la închisoare pe viață. Răzvan Drăghici a fost găsit vinovat pentru omor calificat, crimă cu premeditare și distrugere. Pe lângă faptul că își va petrece restul vieții după gratii, instanța a decis ca infractorul să le achite și despăgubiri rudelor lui Alin, tânărul pe care l-a omorât.

Totodată, criminalul a fost obligat de instanță să-i plătească familiei lui Alin daune morale în valoare de 400.000 de mii de lei. Pe lângă acești bani, Răzvan Drăghici trebuie să îi mai dea și 52.000 de lei mamei victimei, pentru daune materiale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton