Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit? Gestul care a dat-o de gol pe artistă: „Nu vreau să mai aud de tine”

 Dumitrache Laura
.

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit? Oana Radu și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Dobrescu, iar anul acesta au împlinit trei ani de căsătorie. Cu toate astea, se pare că relația lor s-ar fi destrămat, iar artista ar fi dat de înțeles în mai multe moduri că ea și sotul ei nu ar mai forma un cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit? Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu în anul 2020 și păreau să formeze un cuplu puternic. Cei doi au fost prieteni înainte de a deveni soț și soție, iar cântăreața declara că partenerul ei de viață o face fericită. Oana Radu a trecut printr-o mare dramă după ce fostul ei iubit, Mihai Alin a murit după ce a fost incediat de un vecin în scara blocului în care locuia.

oana radu catalindespartireoana radu catalindespartire

Oana Radu este activă în mediul online și îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Ei bine, aceștia au observat că artista nu s-a mai afișat împreună cu soțul ei, ba chiar a șters de pe rețelele sociale o parte din imaginile în care apare alături de el.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Oana Radu. A apelat la doctorul care s-a ocupat de Celine Dion și Michael Jackson: „Am niște chisturi pe corzile vocale și…'

Citește și:Oana Radu a fost părăsită de tată când avea doar trei săptămâni: „Nu m-a căutat. L-am dat în judecată”

Citește și:Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Au fost dați afară din show, după 7 ani

Citește și:Antena 1 anunță un nou juriu pentru Chefi la cuțite, după ce Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost dați afară: „Motivul principal invocat de aceștia a fost…”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit?

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în 2020, iar în vara acestui an au împlinit trei ani de căsătorie. Ei bine, se pare că lucrurile s-ar fi schimbat între ei, iar artista ar fi dat de înteles că ea și sotul ei nu ar mai forma un cuplu. După decesul fostului ei iubit, Oana Radu a apelat la ajutorul lui Cătălin Dobrescu pentru a slăbi.

Relația lor de prietenie s-a transformat într-una de iubire și s-au căsătorit. De asemenea, antrenorul de fitness a devenit managerul artistei, însă până de curând. Oana Radu îl avea trecut pe soțul ei drept manager la descrierea pe Instagram, dar acum acest detaliu lipsește. Mai mult, cântăreața nu s-a mai afișat de mult timp alături de Cătălin Dobrescu și chiar a șters o parte dintre imaginile cu ei doi.

Cătălin Dobrescu nu are deloc imagini pe Instagram cu Oana Radu. Recent, artista a lansat piesa „În viața mea nu vreau să mai aud de tine!', cu versuri compuse de ea și de Claudiu Polk. „Mi-ai făcut rău când mi-ai promis c-o să-mi faci bine', „Nu ai știut cum să mă ții aproape', „Nu mai vreau să stau în umbra ta că mi-ai făcut viața mai grea', sunt câteva dintre versurile melodiei.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu își doreau copii

Oana Radu și Cătălin Dobrescu declarau în trecut că își doresc să aibă copii, dar că joburile nu le permiteau să-și întemeieze o familie. De asemenea, artista avea numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei. „Momentan nu lucrăm la copii, muncim foarte mult și nu avem timp. Cred că toți oamenii își doresc copii, nu cred că e cineva care să zică că nu își dorește. Atunci când sunt în situația respectivă o să-mi dau seama dacă sunt sau nu pregătită și n-ai ce să mai faci, trebuie să-l faci. Cine s-a născut învățat? Contează și partenerul pe care îl ai.

Cătălin e un om pe care te poți baza și sunt sigură că lucrurile nu ar fi atât de groaznice. El vine și îmi spune: Gata cu prostiile, ești puternică, ești cea mai tare». După îmi revin imediat. (…) El e mai puternic decât mine și îmi dă așa o forța', mai spunea Oana Radu în decembrie 2022, pentru Spynews.ro.

Oana Radu a trecut prin momente dificile după moartea fostului ei iubit. Mihai Alin a fost incendiat de un vecin în scara blocului în care locuia în Craiova, iar după 25 de zile, tânărul a decedat la spital. Alin a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului și a decedat pe 7 septembrie 2019. După ce s-a confruntat ani de zile cu kilogramele în plus, Oana Radu a decis să apeleze la ajutorul lui Cătălin Dobrescu, care ulterior i-a devenit soț.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton