Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au împăcat. Cum s-au afișat cei doi soți: "Prea mult o iubesc"

 Dumitrache Laura
.

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu s-au împăcat. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au dat de înteles că relația lor nu mai funcționează. Ei bine, se pare că iubirea lor este mult mai puternică și s-au împăcat. Iată cum s-au afișat cei doi de curând!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au mai dat o șansă și s-au împăcat. În urmă cu o lună, artista și soțul ei au dat de înteles că nu mai formează un cuplu. Cântăreața a șters de pe social media multe imagini în care apărea alături de Cătălin și s-a afișat în public fără verighetă.

catalin dobrescucatalin dobrescu

După o perioadă de timp în care nu au comentat zvonurile despărțirii, Oana Roman și Cătălin Dobrescu s-au afișat din nou împreună. Antrenorul de fitness a postat un clip video în care apare artista, alături de un mesaj emoționant, dovadă că cei doi s-au împăcat.

Citește și: Oana Radu a renunțat la verighetă, după zvonurile divorțului de Cătălin Dobrescu: „Nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele'

Citește și:Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit? Gestul care a dat-o de gol pe artistă: „Nu vreau să mai aud de tine'

Citește și:David Popovici, campion naţional, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber: „Nu mă gândesc la medalii, ne pregătim pentru…”

Citește și:Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat, după ce au stat mai multe luni separați: 'E o poveste mai lungă. El e mai libertin așa și…'

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au împăcat

Oana Radu și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Dobrescu, după moartea tragică a fostului ei iubit. Artista s-a căsătorit în anul 2020 cu Cătălin Dobrescu, el fiind cel care a ajutat-o să slăbească zeci de kilograme, fiind de profesie antrenor de fitness. Ei bine, în urmă cu o lună, s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, după ce Oana Radu a șters mai multe imagini de pe Instagram, în care apărea alături de soțul ei. Mai mult, artista s-a afișat în public fără verighetă, iar acest lucru i-a pus pe gânduri pe internauți.

În tot acest timp, Cătălin Dobrescu și Oana Radu nu au făcut nicio declarație referitoare la zvonurile despărtirii. Recent, însă, antrenorul de fitness a postat un clip video pe TikTok cu Oana Radu, alături de un mesaj emoționant. Prea mult o iubesc pe femeia asta', a spus soțul Oanei Radu, în mediul online.

Imaginile postate de soțul artistei sunt dovada clară că s-au împăcat. Fanii nu au trecut cu vederea împăcarea lor și i-au felicitat. Azi m-am hotărât să dau masca jos, să las garda jos și să recunosc că te iubesc de mor. Oana Radu, dacă tu n-ai fi, eu aș fi incomplet', a scris Cătălin Dobrescu, pe TikTok.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani

Oana Radu a trecut printr-o mare dramă în anul 2019, după ce iubitul ei, Alin, a murit într-un mod tragic, după ce un bărbat a aruncat asupra lui un cocktail molotov. Tânărul se afla în scara blocului unde locuia când un individ l-a stropit cu această substanță. Din păcate, după trei săptămâni de spitalizare, Alin a încetat din viață.

Oana Radu a suferit foarte mult, dar și-a găsit alinarea în brațele lui Cătălin Dobrescu. În anul 2020 , cei doi au decis să se căsătorească. Artista avea numai cuvinte de laudă la adresa soțului, spunând că se simte împlinită alături de Cătălin Dobrescu. Când nu mai pot e soțul meu lângă mine care, practic, mă obligă să mai pot. El vine și îmi spune: „Gata cu prostiile, ești puternică, ești cea mai tare' și după aia îmi revin imediat. (…) El e mai puternic decât mine și îmi dă așa o forță', spunea Oana Radu, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton