Oana Roman a avut parte de o surpriză când a fost să își viziteze mama: "Nu am putut sta de vorbă cu ea". Cum se simte Mioara Roman

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, iar recent a mers în vizită la mama ei, la centrul unde aceasta este internată. Mărioara Roman se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, iar Oana îi ține la curent pe internauți cu starea de sănătatea a mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman trece prin momente dificile, după ce mama ei, Mioara Roman se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman se află internată într-un centru de bătrâni, iar Oana o vizitează des.

oana romanoana roman

Oana Roman a mers în vizită la mama ei și a împărtășit cu fanii ei noi vești despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Vedeta a mers împreună cu fiica ei, Isabela, care a fost foarte încântată să o vadă pe bunica ei.

Citește și: Oana Roman a răbufnit în scandalul Gheboasă: „Libertatea de exprimare este un drept care are și limite”

Citește și:Oana Roman a fost jefuită de menajere, după ce a apelat la serviciile unei firme de curățenie: „Mi-au dispărut lucruri'. De ce nu a depus plângere la Poliție

Citește și:Rihanna a născut o fetiță: „Seamănă leit cu mama ei…”. Vedeta și ASAP Rocky, părinți pentru a doua oară

Citește și:Cum a reacționat Marius Moise când a văzut imagini cu Bianca Giurcă și Alin în timp ce se sărutau, la Insula Iubirii: „La mine s-a atins o limită. Se vede că ei îi pasă de el”

Oana Roman a avut parte de o surpriză când a fost să își viziteze mama

Oana Roman are o relație apropiată cu mama sa, Mioara Roman. În ultimii ani, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a deteriorat, iar în prezent este internată într-un centru de bătrâni. Vedeta o vizitează foarte des, iar recent a avut parte de o surpriză când a mers să-și vadă mama. Oana Roman este activă pe rețelele de socializare și a împărtășit cu fanii ei care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Fosta soție a lui Marius Elisei a mers împreună cu fiica ei, Isabela, pentru a o vizita pe Mioara Roman, dar nu au putut vorbi cu ea, deoarece se odihnea.

Oana Roman a fost încântată de faptul că fiica ei își va vedea bunica, dar Mioara Roman se odihnea, și nu au vrut să o trezească.

Am ajuns și la mama, am fost și ieri, am venit și astăzi.I-am adus niște medicamente, dar am găsit-o odihnindu-se și nu am trezit-o. A venit și Isa cu mine și apoi mergem să facem niște cumpărături', a spus Oana Roman pe contul său de Instagram.

Oana Roman, încântată de serviciile oferite de centrul unde este internată Mioara Roman

Oana Roman încearcă să își viziteze mama tot mai des. Mioara Roman este internată într-un centru de bătrâni unde are parte de îngrijire exemplară. Vedeta este foarte multumită de cum este îngrijită mama ei și de confortul pe care angajatii îl oferă bătrânilor. Pentru că se simtea bine, Oana Roman s-a oprit să servească cafeaua acolo, unde a stat de vorbă cu bunicele.

 E atât de liniște și frumos aici la Centru, încât m-am așezat la cafenea să beau un espresso și să mă bucur de liniște. Miroase divin, e răcoare și bunicuțele se plimbă pe aici, mai stau de vorbă cu dânsele', a mai adăugat Oana.

Mioara Roman, 83 de ani, a fost internată de mai multe ori în spital, iar Oana a decis să-și interneze mama într-un centru de bătrâni pentru a beneficia de atenția specialiștilor. Fiica lui Petre Roman se împarte între viața profesională, și cea de familie.

„Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aş da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!',  declara Oana Roman în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton