Oana Roman a recunoscut de ce a dus-o pe Mioara Roman la azil, de fapt: „Mama sigur e deranjată de acolo de unde e. Trebuie să se știe că...” / A locuit în casă cu ea și cu Marius Elisei timp de doi ani

 Calin Maria Bianca
.

Oana Roman a recunoscut de ce a dus-o pe Mioara Roman la azil, de fapt. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai bine de o săptămână, Mioara Roman și-a dat ultima suflare pe patul azilului unde stătea de o vreme îndelungată de timp. Deși este profund îndurerată după pierderea suferită, Oana Roman încă se confruntă cu valuri de critici pe diferite subiecte, inclusiv pe unele legate de mama sa. Fără a mai ezita, vedeta a spus lucrurilor pe nume pentru a nu mai lăsa loc de interpretări!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a fost înmormântată cum se cuvine, totul fiind la superlativ, mai ales că fiica ei, Oana Roman, a avut grijă ca toate detaliile să fie puse la punct. A avut o ceremonie religioasă cu fast, unde au participat opt preoți, însă și sicriu alb și colivă cu foițe de aur, însă în ciuda acestor lucruri, sunt persoane care și acum vorbesc despre ea și o critică pe fiica sa.

oana-roman-colaj-mioaraoana-roman-colaj-mioara

Citește și: Ce a apărut la mormântul Mioarei Roman, la o săptămână de la funeralii. Oana Roman a rămas surprinsă: „M-am dus la cimitir după parastasul de 9 zile și…”

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara și Oana Roman, din copilăria vedetei: „Am fost un bebeluș iubit. Mama era atât de frumoasă…”

Citește și: Oana Ciocan, în lacrimi după ce a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars, înainte ca ea să intre în competiție: „Faptul că el nu a fost aici m-a destabilizat total”

Citește și: De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India: „Îi duci o pălincă lui Salman? Îmi faci și o poză când ține țuica!'

Oana Roman a recunoscut de ce a dus-o pe Mioara Roman la azil, de fapt

Fără a mai ezita, Oana Roman a spus lucrurilor pe nume. Nu a mai vrut să lase loc de interpretări, așa că a vorbit pe larg de ce și-a dus mama la centru special de îngrijire în anul 2022 și de ce a ales să nu o mai țină în casă cu ea, de fapt.

Acum vreau să vorbesc despre un subiect foarte serios și foarte sensibil în același timp. M-am gândit foarte mult zilele astea dacă e cazul să dezbat acest subiect. Pentru memoria mamei mele trebue să lămuresc niște lucruri, fără a intra în polemică sau controversă cu cineva, doar încerc să lămuresc ceva. Mama sigur și-ar fi dorit. Mama sigur e foarte deranjată de acolo de unde e de anumite lucuri și de anumite cuvinte care s-au folosit în toată perioada asta în legătură cu ea.

Spun aceste lucruri pentru că sunt sigură că ceea ce povestesc eu astăzi va fi preluat. Consider că trebuie să se știe astfel încât să se înceteze cu speculațiile, cu datul cu părerea din partea unor oameni care habar nu au ce vorbesc. S-au trezit vorbind, apărând la televizor și bătând câmpii.', a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman și-a vândut casa pentru a cumpăra una mai mare ca să locuiască și mama ei cu ea

După criticile aspre primite fiindcă și-a dus mama la azil, Oana Roman a explicat că Mioara Roman avea numeroase probleme de sănătate, iar starea ei era un destul de gravă atunci când a ales un centru specializat. Ea a vrut să o țină pe Mioara Roman în casă cu ea pentru mult timp, însă după toate eforturile, doar doi ani a putut sta în locuința ei.

După cum mulți știți, din momentul în care starea de sănătate a mamei mele a început să se degradeze, eu am făcut un efort și am vândut casa în care stăteam și am cumpărat altă casă, astfel ca mama să stea împreună cu noi. Timp de doi ani și ceva, mama a stat cu noi în casă. Am avut grijă de ea, eu, Isa și doamna care ne ajută în casă, până în momentul în care nu s-a mai putut.

Oana Roman: „În anul 2022 am ales cel mai bun centru„

Oana Roman a avut mare grijă de mama ei, iar după efortul de a-și vinde casa și a cumpăra alta, atunci când medicii i-au spus că are nevoie de îngrijiri de specialitate, nu a ezitat să aleagă cele mai bune condiții pentru ea. Nu, nu a dus-o la orice azil, ci unul unde a fost supravegheată în permanență și unde plătea câteva mii de euro lunar.

Afecțiunile pe care le avea începuseră să se agraveze. Avea nevoie de sprijin, nevoie și ajutor specializat, nu se putea face acasă. Acest lucru s-a întâmplat undeva prin 2021, spre sfârșit. În urma investigațiilor, toți doctorii au spus că necesită îngrijiri de specialitate. A început să meargă într-un centru de îngrijiri specializate pentru vârstnici. Apoi, a fost din ce în ce mai greu să o aducem acasă. În anul 2022 am ales cel mai bun centru din România. Vreau să lămuresc un aspect în această privință.

În România, cuvântul azil are o conotație extrem de urâtă. S-a speculat și s-a vorbit foarte mult despre acest lucru și știu că ar fi deranjat-o foarte mult pe mama și mă deranjează foarte tare pe mine. Mama a fost într-un centru de îngrijiri unde costurile sunt de câteva mii de euro pe lună și unde serviciile sunt la un nivel atât de înalt, cum nu există în România.„, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman: 'Prezența mamei mele într-un astfel de centru i-a prelungit viața'

Deși mulți o critică, Oana Roman a spus clar faptul că prezența mamei sale într-un centru care are servicii premium nu a putut decât să-i prelungească viața la propriu. Este împăcată cu decizia luată, mai ales că Mioara Roman a fost tratată foarte bine, așa că nu a ezitat să spună o serie de cuvinte dure la adresa celor care comentează despre mama ei pe baza acestui subiect sensibil.

S-au trezit să comenteze oameni care nu știu nimic și care din punctul meu de vedere și-au făcut niște păcate foarte mari, fără a avea informații concrete. (…) Sunt necivilizați, needucați și s-au trezit să vorbească la TV despre lucruri pe care nu le știu, când mama nici nu era înmormântată încă. Prezența mamei mele într-un astfel de centru i-a prelungit viața la propriu. (…) Să o lase să se odihnească în pace pentru că sunt penibili, ignoranți și primitivi, ceea ce mama detesta cel mai mult. S-au trezit să comenteze când mama nu mai este.„ a concluzionat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton