Oana Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum se înțeleg acum și cât de des se întâlnesc: „Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata" / EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Oana Roman arată mai bine ca niciodată. A slăbit foarte mult, iar acum toate ținutele îi vin ca turnate. Vedeta recunoaște că a reușit să scape de kilograme și să se mențină cu ajutorul fastingului. Oana Roman are și pe cine să moștenească, pentru că Mioara Roman a fost o femeie superbă, iar Petre Roman uimește cu forma fizică pe care o afișează și la 78 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Fiica fostului premier are mai multe proiecte pentru toamna acestui an, pe care promite să le dezvăluie la momentul potrivit. Oana Roman a participat alături de Isabela, fiica ei, la Viva Influencers Party, eveniment care a avut loc de curând la Parklake și ne-a făcut mai multe dezvăluiri. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă despre Petre Roman, pe care îl admiră din mai multe puncte de vedere, dar mai ales pentru felul în care reușește să țină pasul cu timpul.

oana roman 56oana roman 56

Cum se menține în formă Oana Roman

Oana Roman a făcut din postul intermitent un mod de viață. L-a adoptat cu trei ani în urmă și a fost încântată de rezultate, așa că a ajuns să îl respecte cu sfințenie.

„Țin fastingul meu, pe care îl țin constant de trei ani de zile. Am curele pe care le fac cu ceai. Foarte des înlocuiesc cina cu un shake proteic și, chiar și când mănânc, mesele alea în acele opt ore, încerc să mănânc cât mai cu măsură posibil', mai spune Oana Roman pentru Viva.

Ce relație are Oana Roman cu tatăl ei, Petre Roman, astăzi

După moartea Mioarei Roman, Oana și tatăl ei, Petre Roman, s-au apropiat mult mai mult. Cei doi vorbesc acum mult mai des, iar când au ocazia se întâlnesc.

„Ne întâlnim destul de des. Cât de des poate și el, cât de des pot și eu, dar ne mai vedem. A mai fost pe la noi, vorbim des. Tot pleacă, tot vine, el pleacă pe la conferințe mereu. Pleacă la cursurile pe care trebuie să le țină. Este așa între un dute-vino mereu, dar e foarte bine că are activitate și că e super forță. Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata”, precizează Oana Roman pentru Viva.

Citește și: Cum a învins Adrian Daminescu cancerul la plămâni: „Fumez de la vârsta de 7 ani, de 61 de ani”

Citește și: Romanița Iovan a spus adevărul despre cât au ajutat-o financiar bărbații care i-au trecut prin viață: „Nu am avut niciodată în viața mea un bărbat mai puternic decât mine”

Citește și: Cristina Șișcanu dezvăluie că Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, își vede mama doar de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, pe Petra, pe Ștefania și pe Filip, pe care îi iubesc, și asta e tot ce contează” / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi pleacă în turneu alături de fiica ei, Aida, în vârstă de doar două luni. Actrița nu are bonă. „Nu știm exact cum vom proceda”

Citește și: Atleta Maricica Puică, medaliată cu aur la olimpiadă, are o pensie de doar 2300 de lei: „Marele regret e că n-am avut un copil. Am pierdut trei băieței. A trebuit să fac avort”

Ce surprize promite Oana Roman

Oana Roman traversează o perioadă bună pe mai multe planuri, dar pe plan profesional cunoaște cele mai mari realizări. Influencerița are în plan și un podcast, dar adevărata surpriză va veni în toamna acestui an.

„Am, dar nu zic nimic, doar o să le anunț când o să fie gata. Am ceva foarte tare pentru toamna asta. M-am gândit și la un podcast și o să vă fac o surpriză și în zona asta”, adaugă Oana Roman.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton