Oana Roman a vorbit iar despre posibila împăcare cu Marius Elisei: ”Dumnezeu știe că am luptat. Poate ne va lumina mintea și ne va ajuta să o luăm de la capăt...”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Roman nu exclude împăcarea cu Marius Elisei. Toată lumea știe faptul că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu mai multe luni cu mare scandal. Au decis să meargă pe drumuri separate, asta deoarece problemele dintre ei păreau a fi de nerezolvat. Totuși, după ce și-au aruncat numeroase cuvintele grele pe rețelele de socializare, au decis că nu este bine ceea ce fac și că trebuie să aibă o relație frumoasă de dragul fiicei adorabile pe care o au împreună. Azi, vedeta a scris un mesaj de-a dreptul emoționant despre căsnicia lor și Isabela, care dă de înțeles că nu exclude împăcarea dintre ei pe viitor. Iată ce a postat Oana Roman pe contul ei personal de Instagram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste ani la rând, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă, Isabela, care azi le aduce zâmbetul pe buze. Ei bine, la un moment dat, problemele și-au făcut simțită prezența în mariajul lor, astfel că au divorțat. Totuși, nu au stat prea mult timp despărțiți și au decis să își mai acorde o șansă, însă fără a merge din nou să se căsătorească.

roman9roman9

O perioadă destul de bună de timp lucrurile au mers la superlativ și nu ezitau să se mândrească cu iubire lor ori de câte ori aveau ocazia. Ei bine, totul până într-un anumit punct, când inconvenientele și-au făcut din nou apariția, astfel că cei doi au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate. Au urmat zile la rând în care au ținut primele pagini ale ziarelor, asta din cauza scandalului dintre ei, însă acum au o relație civilizată și bazată pe respect, mai ales de dragul fiicei lor.

Citește și: Oana Roman a purtat o rochie scurtă și decoltată la Petrecerea VIVA! 2023: „M-am coafat și m-am machiat singură'

Citește și: Cum se înțelege Oana Roman cu Marius Elisei acum și ce spune despre o posibilă împăcare: „A venit la noi, ne vedem”

Citește și: Cum îl învață Ilinca Vandici pe fiul ei de șase ani valoarea banului: „Nu-mi doresc un copil răsfățat, impunem limite…”

Citește și: Jador s-a fotografiat pe patul de spital cu perfuzia în mână și a făcut un anunț șocant: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață…” / De ce vrea să se retragă din muzică

Oana Roman a vorbit iar despre posibila împăcare cu Marius Elisei

De ceva timp, Oana Roman nu a mai vorbit despre el, însă Marius Elisei a fost mereu prezent atunci când ea i-a cerut acest lucru. De asemenea, se ocupă de creșterea fiicei lor și nu ezită să petreacă timp de calitate cu ea, așa cum chiar Oana Roman mai precizează pe rețelele de socializare. Azi, când s-au împlinit 9 ani de la botezul Isabelei dar și de la nunta lor, vedeta a scris un mesaj surprinzător pe Instagram, prin care dă de înțeles că, dacă Dumnezeu vrea, există șanse ca ei să ia totul de la 0 și să se împace.

'15 iunie 2014. 9 ani de la botezul Isabelei și nunta mea. Câte am trăit între timp. Câte bucurii dar și cât greu. Am înfruntat multe și grele. Ne am uzat și am obosit de multe ori. Și ne am pierdut undeva pe drum. S a rupt ceva și nu am reușit sa reparăm. Isa este o minune de copil și bucuria de fiecare clipa a vieții noastre. Nu pot decât sa fiu recunoscătoare și sa ma rog sa fim sănătoși cu toții. .', a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman: 'Restul se va repara sau nu'

Oana Roman a explicat prin postarea sa de pe Instagram faptul că a luptat mult pentru ca relația ei cu Marius Elisei să nu se destrame, însă totul a fost în zadar. Cu toate astea, știe că Dumnezeu este cu ei, iar șansele împăcării sunt și ele pe listă, însă totul doar dacă ei se vor schimba și vor avea puterea să o ia de la capăt, așa cum a scris vedeta în mesajul ei de pe rețelele de socializare.

'Restul se va repara sau nu. Dumnezeu știe ca am luptat și mi am dorit sa se poată merge mai departe. Poate ne va lumina mintea și ne va ajuta ajungem înapoi la zero și sa o luam de la capăt. Vom vedea. Pana atunci eu mulțumesc pentru tot . Și bune și rele, toate vin cu un scop.', a continuat Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman: 'O să-l iubesc toată viața mea'

Ei bine, în urmă cu câteva luni, Oana Roman excludea șansa de a se împăca cu Marius Elisei, însă se pare că acum este posibil acest lucru din viziunea ei, asta dacă lucrurile s-ar regla și totul ar decurge ca la început. Vedeta nu a putut să nu își mărturisească și sentimentele, explicând public după despărțirea că o să-l iubească pentru tot restul vieții, fiind tatăl copilului ei, dar și cel mai important bărbat din viața ei.

O să-l iubesc toată viața, pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viațaÎl iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă. Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el, pentru că eu așa consider că e normal.

Este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: Hai să vorbim civiliza. Să ne ințelegem, să petreci timp cu ea! Să putem să petrecem chiar timp amândoi cu ea, din când în când. Ca să nu simtă o ruptură atât de rea. Asta nu înseamnă că noi mai suntem un cuplu, asta nu înseamnă că noi mai trăim împreună, acesta este un lucru care nu se mai întâmpla, fără îndoială!', a mai spus Oana Roman., a spus Oana Roman în podcastul  „Vorba lu Jorge’.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton