"Sunt niște penibili și le-am dat block. Nu îmi mai scrieți, băiețași!" Oana Roman, asaltată de mesaje de la bărbați, după ce s-a despărțit de Marius Elisei

 Oana Pantazi
.

Nici nu s-a despărțit bine de Marius Elisei și Oana Roman este deja asaltată în mediul online de mesaje de la diferiți bărbați, care o complimentează. Vedeta se concentrează în aceste momente doar asupra fiicei sale, așadar a avut o reacție destul de dură, dezvăluind că nu este interesată acum de alți bărbați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ceva vreme, Oana este o femeie singură, așadar nu este de mirare că primește mesaje și complimente de la bărbați în mediul online… Doar că nu aceasta este prioritatea sa în momentul de față, ci fiica ei. Isa a împlinit recent 9 ani și mama ei a dus-o într-o vacanță binemeritată în Egipt, unde se distrează ca fetele. Extrem de activă în mediul online, Oana nu a lăsat totuși netaxat avântul unor internauți care îi trimit mesaje deranjante pentru ea.

oana-roman-1-12-916×1024-1oana-roman-1-12-916×1024-1

Oana Roman, asaltată de mesaje de la bărbați, după ce s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de mai mulți ani. S-au iubit mult și au împreună o fiică minunată, pe Isabela. Ei bine însă, problemele în căsnicia lor au început să fie din ce în ce mai multe, astfel că s-a ajuns la divorț. Dragostea i-a mai reunit o dată în 2021, însă nu și de data aceasta. Totul este definitiv, spun ei, iar Oana este acum din nou o femeie singură.

Cu siguranță acest lucru a atas atenția multor amatori de flirturi, așa că nu puțini internauți au început să o curteze în mediul online. Oana Roman s-a arătat deranjată în special de modul de abordare și le-a transmis un mesaj fără echivoc celor care care o deranjează.

Citește și: „Sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta”. Ce a pățit Oana Roman într-un magazin din Egipt

Citește și: Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, după despărțire: „Nu am știut ca voi reuși să…'

Citește și:Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu: „A durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi’

Citește și:„Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi'. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

„Mă duc până în cameră, pentru că ce credeți, astăzi Isa efectiv nu a vrut să se trezească dimineața și m-am gândit că, dacă tot e în vacanță, să o las să doarmă, dar deja e 11 și ceva și trebuie să încep totuși să o trezesc. Ca să ne amuzăm, vreau să le transmit băiețașilor care îmi scriu mesaje pe Instagram sau pe Facebook cu «Ce faci, frumoaso? Ce faci, păpușă? Ce faci, dulceață?» și alte apelative de genul ăsta, că sunt niște penibili și că le-am dat block și că o să le dau block tuturor, că nu am nevoie să-mi scrie niciun băiețaș, niciun domn și nimeni, pentru că nu mă interesează acest subiect, mi-a ajuns. Deci, nu îmi mai scrieți, băiețași!', a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei, o despărțire cu scandal

Imediat după ce Marius Elisei a plecat de acasă, atât el, cât și Oana Roman și-au aruncat vorbe extrem de grele. Vedeta îl acuza că nu se ocupă deloc de creșterea fiicei lor. Ba mai mult decât atât, spunea despre el și că are bani doar de țigări și băutură. De partea cealaltă, Marius spunea despre fosta lui soție că nu merita să o facă mamă și mireasă.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâtePoate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa. Să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită. Nimic altceva nu mai contează. M-a sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet. M-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri. Da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot. Pentru totdeauna’, a spus Oana Roman.

Marius Elisei a decis să pună capăt relației cu Oana Roman. Relația lor a fost presărată de multe despărțiri și împăcări, dar de această dată, cei doi și-au aruncat acuzații dure. Recent, Marius a postat pe rețelele de socializare un clip video în care explica ce a dus la despărțirea lor.

Așa este și în căsnicie: dacă ție nu-ți mai vine să intri în casă, pentru că știi ce te așteaptă în casă (taca-taca), ce vei face, te vei duce să mai pierzi încă o oră, două, trei prin oraș, zici că poate a adormit, poate… Aia nu mai este familie, aia nu va mai ține mult, o familie de genul ăla’, a spus Marius Elisei într-un videoclip postat pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton