Oana Roman, de urgență la spital cu fiica ei. Isa a fost zgâriată de o pisică și situația s-a complicat: „Am venit la București după niște episoade de vomă"

 Tudorache Simona
.

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica ei. Isa a fost zgâriată de un pisică și nu a dat prea multă importanță acestui episod. Nu s-a manifestat în niciun fel, doar a fost ajutată de mama ei să aplice o soluție care să o țină departe de eventualele complicații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După câteva ore, însă, Isa a acuzat o stare de rău. Marcată de cele întâmplate, vedeta a decis să ceară ajutor specializat și a mers cu fetița ei la o unitate privată. Oana Roman s-a întors acasă cu fiica ei după orele petrecute la spital și spune că acum Isa este mult mai bine. Medicii i-au dat regim și tratament, iar vedeta se îngrijește ca fiica ei să depășească cât mai ușor această perioadă.

oana-roman-8oana-roman-8

Oana Roman a fugit cu fiica ei la spital după un eveniment nedorit

Oana Roman și Isa au fost nevoite să își întrerupă vacanța de la mare după ce Isa s-a jucat cu o pisică, dar a avut parte de un tratament” nedorit.

„A zgâriat-o o pisică isterică. Nu s-a supărat, nu a țipat, nu s-a speriat. Pisica avea și air tag, deci are stăpân. Doar a venit să îmi spună: Mami dă-mi cu Betadină, că m-a zgâriat pisica', a spus oana Roman pe o rețea de socializare.

„Până la urmă am ajuns la spital. Am venit valvârtej la București după niște episoade de vomă. Am venit aici unde ea se simte confortabil de când s-a născut și este într-un mediu familiar', a mai spus Oana Roman.

Oana Roman își crește fiica singură

Oana Roman e nevoită să își crească singură fiica după ce s-a despărțit de Marius Elisei, iar relația cu sora ei, Catinca Roman, nu mai e ca în trecut. Deși nu o bucură această situație, vedeta e mulțumită că o are lângă ea pe Isa, pentru că viața alături de ea arată cu totul altfel.

 „Nu mă ajută nimeni cu nimic. Sunt doar eu cu ea. Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva.  Dar așa cum am scris în story-ul anterior, e un dar de la Dumnezeu să pot duce, să nu mă plâng și să am putere pentru toate. Eu sunt fericită și recunoscătoare cu viața mea așa cum e”, a spus Oana Roman, la o întrebare primită pe rețelele de socializare și legată de creșterea Isei.

Citește și: Ce regrete are Marius Tucă la 58 de ani și care crede că este marea lui realizare: „Am un poem în care spun că atunci când mă uit în oglindă, mă uit ca la un străin”

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Roba și fosta soacră, scandal la Tribunal: „Am stat față în față cu ea. Sunt niște mincinoși. Nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea și acum vrea fetele…' / Mai are nevoie de o operație

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Oana Roman a decis să ceară drepturile Isei în instanță

Oana Roman susține că fiica ei, Isa, nu primește nicio pensie alimentară de la tatăl sau. Mai mult, Marius Elisei nu ar fi plătit niciodată vreun ban, în cei trei ani de la divorț.

Disputa dintre Marius Elisei și Oana Roman va ajunge în instanță. Aceasta din urmă i-a făcut plângere penală fostului soț după o lungă perioadă în care nu a arătat niciun fel de implicare în viața fiicei lor. Pe lângă faptul că nu-și îndeplinește obligațiile financiare, respectiv plata unei pensii alimentare infime, Isabela ar fi neglijată emoțional de tatăl ei și l-ar vedea destul de rar.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile', a spus Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton