"A durut-o că tatăl ei a ales să nu vină...". Oana Roman, dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de Isabela în prima zi de școală

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman a fost alături de fiica ei, Isabela, în prima zi de școală. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit că fostul ei soț, Marius Elisei a ales să nu fie alături de fiica lui în acestă zi specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost căsătorită cu Marius Elisei, iar rodul iubirii lor este Isabela. Astăzi, micuța a început școala și a trecut clasa a III-a. Alături de ea a fost mama ei, dar Marius Elisei a fost absent. Oana Roman a precizat că fiica ei a fost tristă, dar are încredere că Isabela este puternică, iar ea va fi întotdeauna alături de ea.

isablaisabla

Oana Roman a fost alături de fiica ei în acestă zi specială și a postat câteva imagini cu Isabela.Vedeta s-a despărțit de tatăl fiicei sale în urmă cu câteva luni, deși au încercat să-și repare relația. Marius Elisei nu mai locuiește împreună cu Oana Roman și fiica lor.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Oana Roman, în privința fiicei sale, Isabela: „Oamenii care comentează și scriu mizerii…”

Citește și:Cum arată Oana Roman complet nemachiată și necoafată, la vârsta de 47 de ani. Vedeta s-a afișat 100% naturală

Citește și:Bianca Drăgușanu și Randi, replici acide în mediul online: 'Se crede deștept, prost sau bărbat? Spre surprinderea mea…'/ De la ce a pornit totul

Citește și:Andrei Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu s-a căsătorit civil cu iubita lui, Iris Alexa: „Sunt mândru că am făcut acest pas” / Cine sunt nașii și ce invitați au avut

Oana Roman, dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de Isabela în prima zi de școală

Oana Roman și Marius Elise s-au despărțit după zece ani de relație. Rodul iubirii lor este Isabela, 9 ani, iar astăzi, micuța a început școala. Isabela a trecut în clasa a III-a, iar mama sa a fost alături de ea în această zi specială. Cu toate astea, Isabela a fost tristă, deoarece tatăl ei, Marius Elisei, a ales să nu fie alături de ea. Oana Roman a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, în care apare alături de fiica ei, în prima zi de școală, alături de un mesaj surprinzător.

„Azi Isa a început clasa a 3-a . Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut -o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas', a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

Oana Roman este profesoară la școala la care învață fiica ei

Oana Roman a anunțat că este profesoară la școala unde învață fiica ei, Isabela. Vedeta a dezvăluit că va preda lecții de bune maniere și etichetă la școala privată. Oana Roman este foarte mândră de noul ei job și este nerăbdătoare să interacționeze cu elevii.

Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită', a spus ea într-o emisiune tv.

Ce relație au în prezent Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021, dar ulterior au decis să-și mai acorde o șansă. Deși au încercat să-și salveze relația, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Fiica lui Petre Roman a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale.

A venit și Marius după mine, după noi, aseară ne-am întors, am stat 6 zile în total. Relația dintre noi e okay. (Funcționează relația voastră, ai încredere să stea cu Iza? Am încredere să o las pe Iza cu el, da, normal. Trebuie să aibă și disponibilitate să stea cu ea.

Azi am avut foarte multă treabă și Marius a stat cu ea. (Vine constant?) Da, petrecem timp împreună, s-au mai așezat lucrurile între noi. Doamne-ajută acum… Nu știu dacă ne vom împăca, eu las lucrurile să vină de la sine', a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton