"Nu au disponibiliatea să întrebe...". Oana Roman, dezamăgită de Catinca și de Petre Roman, după ce starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman trece prin momente dificile, după ce starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit. Mioara Roman a ajuns din nou la spital, iar vedeta este dezamăgită de tatăl și sora ei. Petre Roman și Catinca nu se interesează de soarta acesteia, iar Oana Roman susține că nu are pe nimeni aproape.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman este internată la Spitalul Floreasca, după ce stare sa de sănătate s-a înrăutățit. Oana Roman are grijă de ea și trece prin momente grele, mai ales că nu are pe nimeni care să o ajute. Vedeta susține că tatăl ei, Petre Roman și sora ei vitregă, Catinca, nu se interesează de soarta Mioarei Roman.

oana-roman-dezamagita-de-tatal-si-sora-ei-dupa-ce-starea-de-sanatate-a-mamei-sale-s-a-agravatoana-roman-dezamagita-de-tatal-si-sora-ei-dupa-ce-starea-de-sanatate-a-mamei-sale-s-a-agravat

În urmă cu câteva zile, Mioara Roman a ajuns de urgență la spital.Starea de sănătate a acesteia s-a degradat brusc, și a avut nevoie de intervenția medicilor specializati. Oana Roman este alături de mama ei pentru a-i asigura toate facilitățile, dar se declară dezamăgită de tatăl și sora ei. Se pare că cei doi nu se interesează de soarta Mioarei Roman.

Citește și: Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana Roman: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Situația nu este foarte roz'

Citește și:Câți bani câștigă Oana Roman lunar: „Da, trăiesc la un anumit nivel. Plătesc taxe peste o mie de euro pe lună”. Vedeta, revoltată de nivelul de trai din România

Citește și:Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc, după 1 an de relație: „Pentru totdeauna”. Imagini de la evenimentul din Turcia, organizat în mare secret

Citește și:Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta

Oana Roman, dezamăgită de tatăl și sora ei, după ce starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit

Oana Roman trece prin momente dificile după ce mama sa a ajuns de urgență la spital. În urmă cu câteva zile, Mioara Roman a avut nevoie de îngrijirea medicilor specialiști și a fost internată la Spitalul Floreasca, din Capitală. Vedeta a dezvăluit că momentan, starea de sănătate a mamei sale este una bună, dar este dezamăgită de oamenii apropiați. Oana Roman le-a cerut fanilor săi să se roage pentru sănătate mamei ei. Vedeta a declarat că se simte singură și nu are cui să ceară ajutorul, fiind dezamăgită de tatăl și sora ei. Petre Roman și Catinca Roman nu s-au interesat de starea de sănătate a Mioarei.

Cu toate astea, Oana Roman a dezvăluit că are alături de ea prieteni care sunt dispuși să o ajute și să-i întindă o mână de ajutor.

„Mama are nevoie de rugăciuni. (…) Atunci când realizezi că nu ești singur. Deși tata, sora și nici prea mulți apropiați nu pare că au disponibilitatea să întrebe ce faci? ești ok?, sunt câțiva de la care poate nu te așteptai, și care fac diferența. Și-ți dau putere, ca și mulți dintre voi. Sunt recunoscătoare', a transmis Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital

Mioara Roman locuiește într-un centru de reabilitare, iar Oana Roman are grijă să îi asigure cele necesare. Săptâmâna trecută, Mioara a ajuns de urgență la spital, iar acum este internată la Spitalul Floreasca. Fiica ei, Oana Roman le-a povestit fanilor din mediul online că mama sa a fost internată și are parte de cele mai bune îngrijiri.

‘Îmi scrieți mulți că n-am mai postat nimic de aseară. Într-adevăr, n-am mai posta pentru că am stat cu grijă să văd ce se întâmplă cu mama. Situația nu este foarte roz. A rămas internată la Floreasca. Are diverse probleme care trebuiesc investigate. Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc foarte bine termenii medical, nici nu vreau să dau foarte multe detalii aici. Era stabilă și echilibrată momentan, vom vedea mai încolo. Abia după ora 13 pot merge să o vizitez, să-i duc medicamente, tot ce-i trebuie. Să vedem ce îmi spun medicii, ce se întâmplă.’, a spus Oana Roman pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Reamintim că Mioara Roman a diviorțat de Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsătorie. Cei doi au împreună o fiică, pe Oana Roman, iar Catinca este fiica Mioarei Roman din mariajul cu Iosif Zilahy.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton