Oana Roman, încântată că fiica ei i-a îndeplinit o mare dorință regretatei Mioara Roman, la trei zile de la înmormântare: "Mama sigur a auzit-o!"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman și fiica ei, Isa, trec printr-o perioadă foarte grea, însă vedeta este fericită că fetița i-a îndeplinit o mare dorință regretatei Mioara Roman, la trei zile de la înmormântare. Intelectuală desăvârșită, Mioara Roman și-a dorit foarte mult ca nepoata ei să cânte la pian, încă de când era mică, iar astăzi, Isa, a susținut un recital emoționant în fața mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și-a condus mama pe ultimul drum în urmă cu trei zile și una dintre puținele bucurii pe care le are în această perioadă este fiica ei, Isa. Copleșită de tot ce se întâmplă în aceste zile, Oana Roman a simțit o mare bucurie când a auzit-o cântând la pian pe fiica ei, un moment emoționant, la care este convinsă că a asistat, în spirit, și Mioara Roman.

8-18-1

Isa a cântat la pian și Oana Roman este convinsă că regretata Mioara Roman a auzit-o

Mioara Roman și-a dorit foarte mult ca Isa să cânte la pian și chiar dacă nepoata ei nu a îndrăgit inițial acest instrument, ulterior s-a răzgândit. Astfel, după două luni de cursuri, Isa a făcut, astăzi, prima demonstrație în fața mamei sale, Oana Roman fiind extrem de mândra de aptitudinile dezvoltate de micuța sa fetiță.

Una dintre mările dorințe ale mamei a fost ca Isa să facă pian. La început Isa a preferat pictură, apoi a început să facă și pian la școală, i-a plăcut și, astfel i-a îndeplinit dorința mamei. Azi când am fost să o iau de la școală, a insistat să îmi facă o demonstrație. Mama sigur a auzit-o', a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și: A murit Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman avea 83 de ani: „Drum lin în lumină'

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație: „Era extrem de slăbită când a ieșit din spital'. Oana și Catinca și-au vizitat mama împreună la cămin

Citește și: „De cate ori mi se adresa, rămâneam fără aer. O personalitate incredibilă, de o cultură cum rar îți e dat să întâlnești în viață'. Teo Trandafir, prima reacție după moartea Mioarei Roman

Mioara Roman a fost o persoană respectată și apreciată în cercurile înalte ale Capitalei

Mioara Roman a avut o carieră lungă ca profesoară de limba arabă, însă nu doar aceasta a fost meseria ei. Fosta soție a lui Petre Roman a lucrat și ca reporter de război, fiind o persoane admirată de toți cei din jurul ei.

„Eu am tărie de caracter, am fost reporter de război în tinereţe, am luat interviu la cei mai mari terorişti, aşa că nu mă sperie nimic. Când i-am văzut la masă le-am dat impresia de indiferenţă şi că nimic nu se întâmplă ca să pot scăpa cu viaţă.

Ei prima dată au venit la mine la uşă şi au bătut, erau fixaţi pe casa mea, aşa cred. Mi-am recuperat banii, cei 1.000 de lei, care erau foarte importanţi pentru mine, însă nu am reuşit să îmi recuperez adidaşii’, a declarat Mioara Roman, pentru Click!, în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost jefuită de trei bărbați.

Într-un interviu vechi, Mioara Roman trecea în revistă unele dintre cele mai importante momente ale vieții ei și făcea dezvăluiri emoționante despre familie și carieră.

„Fratele meu s-a născut la Varșovia. El a stat cu părinții până pe la 10 ani, apoi a rămas cu noi, cu fetele. Noi am crescut singure. Multă lume e tentată să spună că noi am fost avantajați. Nu. Nimeni nu e avantajat să trăiască fără părinți. E foarte greu. Eu aveam 12 ani, sora mea 15 și el când a venit tot 11-12. Tata avea principiul ăsta că trebuie să facem școala acasă', a povestit Mioara Roman în urmă cu mai mulți ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton