Oana Roman i-a închis lui Marius Elisei numărul de telefon, făcut pe contractul ei: "Nu trebuia să mă anunțe. Nici nu mă interesează"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman i-a închis numărul de telefon lui Marius Elisei, făcut pe contractul ei. La scurt timp după ce Marius Elisei s-a afișat alături de noua sa iubită pe social-media, fostul Oanei Roman s-a trezit cu o surpriză neplăcută. Oana a anulat abonamentul de telefon al lui Marius Elisei, care era făcut pe contractul ei. Anunțul a fost făcut chiar de fostul partener al vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marius Elisei a avut parte de o surpriză neplăcută din partea fostei partenere, Oana Roman, la scurt timp după ce acesta a confirmat că se află într-o nouă relație. Vedeta a anulat abonamentul de telefon al lui Marius Elisei, ce figura pe contractul ei. Marius Elisei și-a dat brusc seama că numărul său de telefon nu mai este valid. Iată ce a delarat bărbatul!

marius-elisei-2marius-elisei-2

Oana Roman i-a închis lui Marius Elisei numărul de telefon, făcut pe contractul ei

Marius Elisei are o nouă iubită, dar asta nu înseamnă că a scăpat de ghinioane. Fostul iubit al Oanei Roman a realizat recent că numărul său de telefon nu mai este valid, deoarece vedeta i-a anulat abonamentul, care era pe contractul ei.

Prin intermediul unor postări pe InstaStory, Marius Elisei și-a anunțat persoanele care aveau numărului de telefon să nu mai încerce să-l contacteze pe acela, întrucât i-a fost închis de Oana Roman.

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită: „El a spus că nu mai vrea să audă despre mine, lucru care pe mine mă…

Citește și:„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Da, iubesc din nou, numele ei e…’. Marius Elisei, primele declarații, după ce a publicat o fotografie cu noua iubită

Citește și: Cum au fost suprinși fiii lui Ștefan Bănică Jr., Radu și Alexandru, într-o fotogafie rară. Lavinia Pîrva: „Fratele cel mic îl idolatrizează pe cel mare’

Citește și: Prima imagine cu noua iubită a lui Marius Elisei: ‘Îți mulțumesc că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze

„Bună ziua! Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon: să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, prin niciun mod, telefonic sau mesaje pe Whatsapp, pentru că nu îl mai dețin.

Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e, nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să-mi spună sau să mă anunțe. Nici nu mă interesează, să fie de bun augur, dar să nu mai încercați să luați legătura cu mine prin acel număr. O să-mi iau un altul și o să vi-l ofer, celor care îmi lăsați mesaj. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr, așa că vă urez o zi minunată și spor la treabă!', a fost mărturisirea lui Marius Elisei, prin intermediul unor postări pe InstaStory.

Cum a reacționat Oana Roman, după ce Marius Elisei s-a afișat alături de noua iubită

Marius Elisei și-a găsit fericirea în brațele unei noi femei, la nouă luni de la despărțirea de Oana Roman. Fostul partener al vedetei a postat azi prima fotografie cu cea care i-a pus inima pe jar, astfel că toată lumea a văzut cum arată noua sa parteneră. La scurt timp, Oana Roman a făcut o postare în care îl acuză pe Elisei că ar fi mințit și că s-ar fi folosit de fiica lor, Isa.

Am ajuns la Isa la școală la ședința individuală cu învățătoarea, singură, evident. Pentru că eu singură vin la toate ședințele, răspund la toate mail-urile, fac toate plățile, mă ocup de toate activitățile Isei, o duc la școală, o iau de la școală, singură de ani de zile. Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă, la mine nu. După șdință promit că nu ne amuzăm. Vedem ce înseamnă să minți cu nerușinare despre, folosind un copil, ca să te răzbuni.„, a declarat Oana Roman, la InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton