Oana Roman își crește singură fiica și susține că nu are pe nimeni să o ajute: „Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva"

.

Oana Roman e nevoită să își crească singură fiica după ce s-a despărțit de Marius Elisei, iar relația cu sora ei, Catinca Roman, nu mai e ca în trecut. Deși nu o bucură această situație, vedeta e mulțumită că o are lângă ea pe Isa, pentru că viața alături de ea arată cu totul altfel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Oana Roman e la ora actuală o influenceriță de succes și are multe proiecte pe rol. Deși are o pasiune și pentru televiziune, vedeta susține că ar reveni pe sticlă doar dacă ar fi vorba de o emisiune înregistrată, nicidecum de una în direct, pentru că timpul nu îi permite, iar ce face acum nu îi displace.

oana-roman-15oana-roman-15

Oana Roman își crește singură fiica și susține că nu are pe nimeni să o ajute

După pierderea mamei ei, Mioara Roman, fiica lui Petre Roman a rămas mai singură ca niciodată. Vedeta o crește singură pe Isa și recunoaște că nu are parte de niciun alt ajutor.

 „Nu mă ajută nimeni cu nimic. Sunt doar eu cu ea. Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva. 

Dar așa cum am scris în story-ul anterior, e un dar de la Dumnezeu să pot duce, să nu mă plâng și să am putere pentru toate. Eu sunt fericită și recunoscătoare cu viața mea așa cum e', a spus Oana Roman, la o întrebare primită pe rețelele de socializare și legată de creșterea Isei.

Citește și: Cum arată Monica Gabor la 36 de ani. Vedeta a publicat o imagine cu ea, după multă vreme. Ce vis a avut fosta doamnă Columbeanu și nu și l-a mai îndeplinit

Citește și: „Am stabilit data nunţii. Am dat avans pentru toate'. Un cuplu de la Insula iubirii își testează relația înainte de a deveni soț și soție

Citește și: Dana Rogoz a sărbătorit 12 ani de căsnicie: „Îmi aduc aminte agitația, râsetele, veselia…” Cum arăta actrița în ziua cununiei civile cu Radu Dragomir

Citește și: Ce greutăți a întâmpinat Monica Ghiurco în televiziune. Cum a trecut peste trădări: „Jobul din televiziune era plătit dublu decât câștigam ca asistent universitar”

Citește și: Cum arată Monica Gabor la 36 de ani. Vedeta a publicat o imagine cu ea, după multă vreme. Ce vis a avut fosta doamnă Columbeanu și nu și l-a mai îndeplinit

Ce emisiune ar vrea Oana Roman să prezinte

Dacă în trecut a fost la cârma unei emisiuni TV, acum Oana Roman nu mai visează la un astfel de proiect, poate doar dacă ar fi vorba de ceva care să nu necesite prezența ei zilnică.

Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. 

Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac', a fost răspunsul primit de internautul care i-a adresat întrebarea Oanei Roman. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton