Oana Roman și Mara Bănică și-au adresat replici tăioase pe Instagram: "Am tăcut 30 de ani / Nu mai reacționa la nervi"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman și Mara Bănică și-au adresat replici tăioase pe Instagram. Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă la nivel personal, fiind în conflict cu sora sa mai mare, Catinca. Mara Bănică a intervenit în această poveste, când i-a lăsat un comentariu Oanei, pe social-media. Fiica lui Petre Roman a fost foarte deranjată și a reacționat vehement, fapt ce a generat un schimb de replici între jurnalistă și vedetă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Mara Bănică și-au adresat replici tăioase pe Instagram. Oana Roman și jurnalista Mara Bănică au avut un nou schimb de replici pe social-media. Se știe că Oana Roman traversează o perioadă dificilă, la nivel personal, răbufnind adeseori la adresa surorii ei, Catinca, pe motiv că nu se interesează de mama lor, Mioara Roman. Mara Bănică a postat un comentariu la una dintre postările Oanei, iar fiica lui Petre Roman a reacționat virulent.

img-18img-18

Oana Roman și Mara Bănică și-au adresat replici tăioase pe Instagram

Mara Bănică și Oana Roman au fost la un pas de ceartă pe Internet, după ce jurnalista a comentat la una dintre postările vedetei. Fiica fostului premier al României a reacționat imediat, spunându-i jurnalistei să nu mai dea sfaturi pe internet.

Citește și: Catinca Roman, atac dur către Oana Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei’

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout’. De ce evită să-și viziteze mama

Mara Bănică: „Băi, Oana… nu mai reacționa la primul val de nervi. Așteaptă-l pe cel de al doilea'

Oana Roman: „Mara Bănică, mi-am permis eu vreodată să dau sfaturi altora ce să facă cu viața lor? Nu mai bine respectăm dreptul fiecăruia să-și facă viața așa cum consideră???'

Mara Bănică: „Ba da, iubito, dar tu știi la fel de bine ca și mine faptul că orice răspuns va genera alte și alte replici..?'.

Oana Roman: „Eu doar am tăcut 30 de ani. O dată am și eu voie să vorbesc. Și sunt la al 4 lea val minim ?'

Mara Bănică: „La Covid au fost 5???', a fost discuția celor două din mediul online.

Oana Roman nu vrea să se împace cu sora ei, Catinca Roman

Între Oana Roman și Catinca a izbucnit un conflict, fiica fostului premier al României acuzându-și sora că nu se preocupă de starea mamei lor, Mioara Roman. Catinca Roman a reacționat, spunând că Oana exagerează, minte și că este bolnavă psihic. Oana Roman a fost foarte rănită de afirmațiile Catincăi și a simțit să ofere câteva clarificări pe Instagram.

A spus că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez. După care au venit și au spus: vai, dar eu îmi doresc o reconciliere. Păi dacă ești normal la cap, nu ai cum să îți dorești o reconciliere după ce ți-ai călcat în picioare public un membru al familiei. Lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată și vreau să țineți minte bine lucrul acesta. Nu se va întâmpla niciodată’, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

„Pentru că viața și activitatea mea este cu public și pentru public, trebuie să lămuresc lucruri. Nu mi s-au făcut afaceri, nu mi s-au dat spații, nu mi s-au cumpărat mașini, nu mi s-a plătit niciodată nicio datorie. A început să nu mă mai deranjeze faptul că apar oameni la televizor și comentează despre mine, chiar dacă sunt din familia mea, lucru pe care eu nu l-am făcut niciodată. Și eu poate când eram copil m-am simțit nedreptățită. Poate și eu atunci când eram copil, fiind cea mai mică din familie am simțit că alții au voie tot și eu, fiind cea mai mică din familie nu am voie absolut nimic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani, foarte multe lucruri‘, a continuat Oana Roman.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton