Oana Roman anunță că Marius Elisei a plătit primii banii pentru fiica lor, drept pensie alimentară: "Prima lună după 3 ani de neplată". Despre ce sumă este vorba

.

Oana Roman sărbătorește un prim succes în lupta cu Marius Elisei pentru pensia alimentară și anunță că fostul ei soț a plătit primii bani pentru fiica lor. După trei ani de neplată a pensiei alimentare, Marius Elisei a trimis, „de bună voie”, după cum spune Oana Roman, primii bani pentru Isabela. Este prima dată când Marius Elisei se implică financiar în viața fiicei sale, de la divorțul de mama ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

După trei ani de așteptare, Oana Roman a reușit să recupereze o parte din banii datorați de fostul său soț, Marius Elisei, reprezentând pensia alimentară neplătită pentru fiica lor, Isabela. Fiica lui Petre Roman s-a plâns tot timpul în spațiul public că fostul soț nu contribuie financiar la creșterea fiicei lor și nici nu o vizitează.

Ce-acuzatii-a-primit-Oana-Roman.-Vedeta-a-rabufnit-pe-Internet.-„Este-realmente-socant-2Ce-acuzatii-a-primit-Oana-Roman.-Vedeta-a-rabufnit-pe-Internet.-„Este-realmente-socant-2

Câți bani a reușit Oana Roman să recupereze de la Marius Elisei

Deși Marius Elisei este obligat acum să plătească o pensie alimentară lunară de 500 de lei, relația dintre acesta și fiica sa rămâne una complicată.

„(..)El nu o caută așa cum ar trebui. Este același răspuns pe care îl dau de un an și jumătate. Nu s-a schimbat absolut nimic. Singurul lucru care s-a schimbat este că i-am cerut să plătească pensia alimentară modică pe care i-o datorează Isabelei. Și pentru că nu mi-a răspuns absolut deloc la niciunul din mesajele pe care i le-am dat pe mail, am hotărât să rezolv lucrurile pe cale legală.

Lucru pe care l-am și făcut. Și, pentru că acordul parental ține loc de titlu executoriu, am apelat la un executor judecătoresc care a rezolvat problema și am reușit să recuperez banii, adică toată pensia alimentară a Isabelei pe ultimii trei ani. Sunt foarte mulțumită că am făcut lucrul acesta pentru că sunt niște bani cu care eu îi voi plăti Isabelei școala, îi voi plăti niște activități, așa cum ar fi fost normal să se întâmple de bună voie. Nu s-a întâmplat de bună voie, s-a întâmplat obligat', a mărturisit Oana Roman pentru Viva.

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare că a primit, de la Marius Elisei, primii bani pentru fiica lor, după trei ani de neimplicare în viața ei.

„Prima lună după 3 ani de neplată pentru care s-a făcut executare silită, când primim de bună voie, pensia alimentara de 500 de lei', a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune'. Cu ce se ocupă în prezent

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că se vor mări alocațiilor copiilor: „Isabela nu beneficiază. De 11 ani, de când s-a născut, banii…'

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei nu beneficiază nici de alocație de la stat

Vedeta l-a acuzat pe fostul soț că nu se implică deloc în viața copilei, nici măcar financiar. Pe lângă neplata pensiei alimentare, el ar fi primit, lună de lună, și alocația fetiței, deși nu locuiește la domiciliu său. Recent, Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei pentru a recupera pensia alimentară.

În plus, Oana Roman s-a plâns pe Instagram că Isabela, fiica ei, nu primește alocația din partea statului român și explică de ce. De 11 ani de zile banii intră într-un cont făcut de Marius Elisei la care ele nu au acces.

„Azi dimineață am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun, și că acest cuantum va ajunge undeva la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație.

Nu pentru că statul nu i-ar da-o, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care eu nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont’, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Totodată, Oana Roman a susținut că așteaptă ziua în care Marius Elisei își va da contul cu întreaga alocație a Isabelei. „El a declarat că banii sunt acolo toți, pentru că la acel cont nu se poate umbla fără semnătura mea. Aștept să văd când mergem amândoi să semnăm.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton