Oana Roman și Marius Elisei și-au sărbătorit fiica împreună, după despărțire: „Să ne trăiești cu numele!”. Imagini emoționante de la eveniment

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman si Marius Elisei și-au sărbătorit fiica împreună, după despărțire. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la începutul anului, cei doi făcând o serie de acuzații grave la adresa celuilalt. Iată că vedeta și fostul partener au lăsat în urmă trecutul tumultuos, presărat cu scandaluri, și au decis să-și fie alături asemenea unei familii, pentru a sărbători onomastica fiicei lor, Isabela Maria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman si Marius Elisei și-au sărbătorit fiica împreună, după despărțire. Oana Roman și Marius Elisei și-au spus „adio” la începutul anului, deși vedeta vorbise cu puțin timp înainte de o posibilă nuntă cu tatăl fiicei sale. Iată că cei doi nu au fost meniți să ajungă în fața altarului, dar, în prezent, caută să se înțeleagă cât mai bine, de dragul fiicei lor, Isabela Maria. Fetița, în vârstă de 9 ani, își sărbătorește onomastica de Sf. Maria, iar Oana Roman și Marius Elisei s-au reunit, pentru a-i face o surpriză emoționantă.

fiica-oana-roman-1fiica-oana-roman-1

Oana Roman si Marius Elisei și-au sărbătorit fiica împreună, după despărțire

Oana Roman și Marius Elisei s-au afișat împreună pe rețelele de socializare în timp ce sărbătoreau ziua de nume a fiicei lor, Isabela-Maria. Vedeta a postat un filmuleț în care a imortalizat momentul suprinzător pe care l-a trăit Isabela, aseară. Oana Roman și Marius Elisei s-au reunit asemenea unei familii adevărate, pentru a o celebra pe fiica lor.

Citește și: Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital. Oana Roman: „E din ce în ce mai fragilă. A fost o noapte grea…’

Citește și: În ce relații sunt acum Oana Roman și Marius Elisei, la 7 luni de la despărțire: „Dacă o să fie o împăcare cu el, nu o să mai…'

În timp ce se aflau la petrecerea unor prieteni, micuța Isabela Maria a fost surprinsă atunci când toată lumea a început să îi cânte „La mulți ani', oferindu-i și un tort. Tatăl ei, Marius Elisei și-a îmbrățișat fiica cu mult dor. În timp ce Oana Roman îi filma, bucuroasă. Vedeta a făcut publice imaginile în care a surprins fericirea de pe chipul Isabelei.

„Să ne trăiești cu numele Maria Isabela', a scris Oana Roman pe InstaStory, alături de filmulețul înduioșător.

Te iubesc Maria mea! În zi de Mare Sărbătoare îți mulțumesc că m-ai ales și îți doresc ca Sfânta Fecioara sa te ocrotească și sa te Binecuvânteze !”, i-a mai urat Oana Roman, fiicei sale, într-o postare pe Instagram.

Oana Roman: „Nimeni nu a fost lângă mine, în afară de Marius”

Oana Roman a redistribuit în secțiunea Story o amintire de acum 4 ani, pe când Mioara Roman se muta în apartamentul în care ea locuia cu Marius Elisei pe atunci. Vedeta a vorbit despre momentele de atunci, și a explicat că nu le-a fost deloc ușor, iar totodată a ținut să precizeze că nimeni din familie nu i-a fost alături când mama ei s-a simțit rău, în afară de fostul ei soț, Marius Elisei.

‘Niciodată n-am lipsit de lângă mama. Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius. Țin mintea noaptea aia cât de grea a fost când am decis să o luăm pe mama în casă cu noi și nu știam unde vom depozita tot ce nu încăpea în apartamentul nostru.’, a mai scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton