Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei: "Il iubesc, nu pot să-l urăsc sub nicio formă"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman, mărturisiri neașteptate după despărțirea de Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei s-au separat după 10 ani împreună, iar această situație a generat un adevărat scandal între cei doi. Oana și Marius și-au aruncat vorbe grele, la scurt timp după ce și-au spus „adio”, dar ulterior au făcut pace, de dragul fiicelor lor, Isabela. Oana Roman a declarat recent că îl va iubi întotdeauna pe fostul partener și a spus cum se simte fiica lor, care merge la psiholog, dar și ce relație există între Mioara Roman și Petre Roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman, mărturisiri neașteptate după despărțirea de Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei au dat vestea despărțirii la începutul acestui an, deși cu doar câteva luni în urmă vorbeau despre o eventuală nuntă ce ar urma să aibă loc între ei. În schimbul unei ceremonii, între Oana Roman și Marius Elisei a izbucnit un adevărat conflict, în și-au făcut acuzații unul la adresa celuilalt. Se pare că cei doi sunt acum în relații ceva mai bune, căci influencerița a mărturisit la podcastul Vorba lui Jorge că îl va iubi mereu pe fostul partener, Marius Elisei. De asemenea, ea a spus și cum se mai simte fiica lor, Isabela, care a avut nevoie să meargă la psiholog, fiind afectată de despărțirea părinților. Oana Roman a făcut o afirmație tulburătoare despre părinții ei, Mioara și Petre Roman, care nu-și mai vorbesc absolut deloc.

32133213

Oana Roman, mărturisiri neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman și-a deschis sufletul despre despărțirea de Marius Elisei. Influencerița și fostul partener au împreună o fiică pe nume Isabela, însă după ce și-au spus „adio” au intrat într-un conflict – monstru. În prezent, Oana Roman a mărturisit că îl va iubi mereu pe tatăl fiicei sale și a oferit detalii despre motivele despărțirii.

„Il iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă! Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu așa consider că e normal.

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman: „Mama nu e bine. Nu am puterea să…’

Citește și: Cum a reacționat Mioara Roman după despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Mama m-a întrebat ce se întâmplă'

Eu sper totuși să reușim să avem o relație cât se poate de civilizată pentru acest copil, pentru că este un copil absolut senzațional, și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: «Haide să ne înțelegem, haide să petreci timp cu ea, să putem chiar să petrecem timp amândoi cu ea din când în când ca să nu simtă ruptura». Dar asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu, nu înseamnă că noi dom trăim împreună, asta e un lucru care nu se va mai întâmpla. Fără îndoială! Nici nu putem să ne batem în vorbe mereu. Eu am zis doar că era foarte gelos și că ar trebui să pun punct mai ales din cauza asta. Nu știu de ce era gelos, întrebați-l pe el'., a declarat Oana Roman la podcastul Vorba lui Jorge.

Cum se simte fiica Oanei Roman, după despărțirea părinților

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei a avut nevoie să meargă la psiholog, după ce părinții ei și-au spus „adio”. Oana Roman a povestit că fiica ei a fost cea care și-a exprimat dorința de a face terapie, întrucât a fost foarte afectată de despărțirea dintre mama și tatăl ei.

Isa merge la psiholog și ea a cerut să meargă acolo. Pentru că eu am mai avut niște tentative și când s-a produs prima ruptură. Și am dus-o la o fată care este foarte deșteaptă și eu i-am spus Isei că mergem la cineva cu care o să facă dezvoltare personală. Ea a făcut asta și la grădiniță și la after și știe ce înseamnă. I-a plăcut mult de ea, și acum Isa a cerut să mai meargă la psiholog, la Ana. I-am spus că ce vorbește acolo rămâne doar între ele două, că Ana nu are voie să povestească altora, nici mie nu îmi spune decât dacă e ceva alarmant. (…) Isa merge o dată pe săptămână să vorbească cu ea pentru că e foarte dezechilibrată emoțional și eu fac tot ce pot ca să fie bine', a adăugat Oana Roman.

Ce relație există între Mioara și Petre Roman: „Tata a zis clar că nu mai vrea să vorbească cu ea”

Oana Roman a făcut și câteva mărturisiri tulburătoare despre relația dintre Mioara și Petre Roman. Vedeta a spus că tatăl ei a refuzat să mai vorbească, sau s-o mai vadă vreodată pe Mioara. Cu toate acestea, Oana Roman a spus că Petre Roman se intereasează constant de starea Mioarei și este foarte grijuliu din acest punct de vedere.

A fost foarte greu, mai ales că ai mei nu și-au mai vorbit, nu s-au mai întâlnit. Tata nu și-a mai dorit lucrul ăsta deloc. Eu m-am văzut cu el acum 3 săptămâni. Eu am știut atunci câ nu va mai exista niciun Crăciun, nicio zi de-a mea, n-o să-i mai am pe amândoi lângă mine niciodată. Astat a fost greu și nu vreau ca Isa să treacă prin asta M-am simțit abandonată. Am simțit că s-a rupt ceva. Singurele poze pe care eu le mai am cu ambii mei părinți sunt de la ziua mea de naștere, când am împlinit 30 de ani, au trecut 17 ani de atunci. Tata a zis clar că nu mai vrea să vorbească cu ea (n.r. – Mioara Roman) și nu mai vrea să se întâlnească cu ea niciodată. Eu nu-l judec, nu-l condamn, nu am ce să-i iert. Se interesează da, (n.r. – de starea Mioarei Roman), dar mama în ultima vreme n-a mai întrebat”, a mai adăugat Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton