Oana Roman, mesaj de suflet pentru Mioara Roman, în ziua în care ar fi împlinit 84 de ani: „Sper să sărbătorești în Cerurile Sfinte, cu cei dragi ai tăi, pe care i-ai reîntâlnit"

 Tudorache Simona
.

Oana Roman ar fi trebuit să își sărbătorească, astăzi, mama, dar moartea le-a despărțit. Mioara Roman ar fi aniversat 84 de ani, asta dacă nu și-ar fi pierdut viața pe 23 martie, în azilul unde trăia. Jurnalista se lupta de mai mulți ani cu mai multe probleme de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman îi simte lipsa celei care o înconjura cu atâta dragoste și care i-a oferit o educație aleasă. Cele două au avut o relație specială și au împărțit atât momentele frumoase, cât și pe cele grele.

catinca-roman-23-1catinca-roman-23-1

Mioara Roman ar fi împlinit, astăzi, 84 de ani. Mesajul Oanei Roman

Oana Roman a avut un mesaj de suflet și a ținut să marcheze într-un mod aparte această zi. „Azi mama ar fi împlinit 84 de ani. Sper să sărbătorești în Cerurile Sfinte, cu cei dragi ai tăi, pe care i-ai reîntâlnit acolo. Te iubesc mama!', a scris Oana pe Instagram. Ea a postat și un videoclip în care a pus mai multe fotografii de colecție cu cea care i-a dat viață.

După o perioadă în care părea că au lăsat neînțelegerile în urmă, discuțiile dintre Oana Rman și sora ei, Catinca, s-au încins din nou.

Catinca Roman și-ar fi dorit o înmormântare discretă pentru Mioara Roman

Catinca Romana a mărturisit că Oana a fost cea care și-a dorit o înmomântare fastuoasă pentru mama lor, deși ei i-ar fi plăcut o ceremonie discretă, cu familia și apropiații. „A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși.

Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina. La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine.

Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!’, a dezvăluit Catinca Roman, în emisiunea Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Citește și: Ce spune Lavinia Pîrva despre gelozia în cuplu, după 11 ani alături de Ștefan Bănică: „Este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară'

Citește și: Loredana Chivu a răbufnit după ce fostul iubit, Dani Leș, a spus că ea ocupa funcția administrator la firma lui: „Am fost o angajată fictivă, iar el nu îmi dădea mie salariu. Mi-a dat doar niște cadouri, majoritatea fake-uri”

Citește și: Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, prinși de furtună în Dubai: „Situația a fost una critică. Din cauza inundațiilor nu puteam să ieșim nici măcar din hotel”. Cum au reușit să scape

Citește și: Carmen Trandafir, despre greutățile din copilărie: „Noi, neavând tată, am trăit mai greu momentele. Mama, fiind singură, a fost mai aspră cu noi'. Cu ce se ocupă acum surorile și fratele ei / EXCLUSIV

Oana Roman, replică usturătoare pentru Catinca Roman, sora ei

Oana Roman nu a rămas indiferentă și a avut o replică pentru sora ei. „Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că ai fi făcut altfel, că nu a fost bine așa. Asta este meteahna multora dintre noi, voi. Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă am ajutat, dacă am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o floare pentru cineva', le-a transmis Oana Roman celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton