Oana Roman, mesaj sfâşietor după moartea Mioarei Roman: "Mereu a spus ca vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a postat un mesaj sfâșietor după moartea mamei sale, Mioara Roman, la vârsta de 83 de ani. Mioara Roman a murit în azilul în care se afla internată de mai mulți ani, după o luptă grea cu mai multe boli, iar cea care a dat vestea tristă a fost chiar fiica ei, Oana, aflată în Egipt, în vacanță, în aceste zile. Oana Roman spune că mama ei, Mioara Roman, mereu și-a dorit să moară în somn și Dumnezeu i-a îndeplinit această dorință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a murit în somn, așa cum și-a dorit mereu, potrivit fiicei sale, Oana Roman. După divorțul de Petre Roman, Mioara Roman a rămas în grija fiicei ei, Oana și de mai mulți ani se afla la azil, dată fiind nevoia sa de îngrijire permanentă, din cauza mai multor boli grave de care suferea.

c-1c-1

Oana Roman a anunțat că a murit Mioara Roman

Mioara Roman s-a stins din viață, noaptea trecută, la vârsta de 83 de ani, chiar la azilul din Snagov unde era internată de câteva luni. Potrivit unor surse, decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Moartea Mioarei Roman s-ar fi întâmplat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01:00, potrivit observator.ro. Mioara Roman suferea de mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă.

A fost operată de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

„Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu!

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, este mesajul publicat de Oana Roman, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Imagini emoționante cu Mioara Roman în scaun cu rotile, plimbată de nepoata ei: „Isa a insistat să ieșim cu ea, pe malul lacului'

Citește și: Mioara Roman a împlinit 83 de ani. Ce surpriză i-a făcut fiica ei, Oana Roman: ‘Te iubesc! Îți datorez atâtea…’

Citește și: Ce discuții au avut Andrei și Grațiela Duban despre infidelitate, la începutul căsniciei: „Dacă mi-ar fi zis «să nu cumva să te prind», atunci mă duceam de-al naibii’

Mioara Roman „a murit așa cum și-a dorit”

Cu durere în suflet, Oana Roman și-a găsit puterea să vorbească despre moartea mamei sale, în vârstă de 83 de ani. Ea spune că joi, 22 februarie, Mioara Roman se simțea bine și nu bănuia că în următoarele ore avea să se întâmple ceea ce era mai rău.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei', a declarat Oana Roman, potrivit Spy News.

Oana Roman nu a putut să fie alături de mama ei, Mioara Roman, în ultimele clipe de viață

Din nefericire, Oana Roman nu a putut să fie alături de mama ei în ultimele sale clipe de viață pentru că vedeta se află alături de fiica ei în Egipt. Cele două alegeau anual această destinație, motiv pentru care deja devenise o tradiție. Au ales să plece tocmai acum pentru a-i sărbători ziua de naștere a micuței, care a împlinit zilele trecut vârsta de 10 ani.

Cel mai probabil, Oana șii fiica sa, se vor întoarce în România în decursul zilei de astăzi pentru a putea face pregătirile pentru înmormântare.

Vara trecută, Oana Roman a fost criticată pe rețelele sociale de internauți, care au acuzat-o că și-a abandonat mama la azil. „Pentru cei care au tupeu să spună că eu am abandonat-o pe mama. Atât cât s-a putut a avut activități curente la fel ca întotdeauna. Fix acum un an eram cu ea în oraș la cafea. Acum nu se mai poate, dar tot ieșim la cafea pe terasă acolo unde este acum.

A stat cu mine în casă atât cât s-a putut, casă pe care am cumpărat-o special pentru ea ca să avem loc toți. Totul am făcut singură! Tot suportul pentru ea cu mutatul, boala, toate le-am dus și le duc singură, fără să crâcnesc și fără să mă plâng', a transmis Oana Roman pe Instagram, în iulie 2023.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton