Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite: "Am avut plăcerea să-l cunosc, am avut o discuție…". S-a spus că ar forma un cuplu

 Radulescu Ruxandra
.

Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite. Oana Roman s-a declarat o fană a emisiunii „Chefi la cuțite” și l-a felicitat pe Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12. După ce Oana a mărturisit că Janni a impresionat-o plăcut, atunci când l-a cunoscut personal, au apărut și zvonurile conform cărora cei doi ar avea o relație. Iată cum a reacționat Oana Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite. Oana Roman l-a felicitat pe Janni Alexandridis, câștigătorul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, prin intermediul unei postări pe social-media. Mai mult, vedeta a menționant că l-a întâlnit personal pe tânărul bucătar, de 24 de ani, și a rămas impresionată de educația și talentul său. După ce Oana și-a exprimat aprecierea față de Janni Alexandridis au apărut și zvonuri care spuneau că cei doi ar fi într-o relație. Oana Roman a răbufnit când a aflat despre astfel de vorbe!

whatsapp-image-2023-10-20-at-10.10.06whatsapp-image-2023-10-20-at-10.10.06

Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite

Oana Roman a ținut să-l felicite pe Janni Alexandridis, câștigătorul show-ului „Chefi la cuțite” sezonul 12. Vedeta a mărturisit că l-a întâlnit pe Janni și au purtat o conversație foarte plăcută împreună. Oana a mai adăugat că Janni este un om educat și talentat și e convinsă că va face lucruri mărețe în viitor.

Citește și: Ce promisiune i-a făcut Janni Alexandridis, câștigătorul la Chefi la Cuțite, tatălui său, înainte de a deveni bucătar: „I-am spus că eu vreau să…' / A moștenit pasiunea pentru gătit de la părintele lui

Citește și: Mesajul postat de Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, după ce Alex Mihoc a fost eliminat: „Frate…’

Citește și: Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă: „Au plâns toți invitații. Ni s-au tăiat picioarele’. De ce a plâns mireasa la petrecere și ce gest a făcut Gheorghe Turda

Citește și: Mona Segall renunță definitv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…'

„Voiam să știu dacă v-ați uitat aseară la finala Chefi la cuțite. Eu cu Isa ne-am uitat… în ultimii ani nu am ratat nicio finală de Chefi la cuțite. Anul ăsta recunosc că este prima oară când am știut cine va câștiga. Felicitări Janni! L-am cunoscut, am avut plăcerea să-l cunosc săptămâna trecută, acum vreo zece zile, am avut o discuție de câteva ore cu el.

Îl felicit din suflet, pentru că este un băiat extrem de talentat, foarte serios, extrem de bine educat, foarte hotărât, știe foarte bine ce vrea de la viață, cred că are șanse mari să devină un foarte mare chef, nu numai în România, ci și la nivel internațional. Ne-am uitat cu mare plăcere aseară, felicitări Janni și sper să faci treabă bună… știu că o să faci super treabă!', a spus Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman a răbufnit, după ce s-a spus că ar avea o relație cu Janni Alexandridis

Din păcate, după ce Oana Roman și-a manifestat aprecierea față de Janni Alexandridis, au apărut și cei care au speculat că vedeta ar avea o relație amoroasă cu tânărul bucătar. Oana Roman a răbufnit pe social-media și a dezminițit zvonurile.

”Măi, nene, voi v-ați pierdut complet mințile? Vi s-a atrofiat și puținul creier cu care v-ați născut? Băiatul ăla are 24 de ani și eu 47. Aș putea să-i fiu mamă. Și unde sunt internauții ăia care au comentat?

Sunteți atât de razna încât să inventați chiar orice pentru un titlu? Ferească Dumnezeu așa ceva… Orice om cu care vorbesc sau despre care vorbesc trebuie să-l implicați în mizeriile voastre infecte?”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton