Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei, după divorț: „Eram fericiți și nu ne dădeam seama”

 Lupescu Anca
.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei, însă încă suferă după el. Cei doi au decis ca despărțirea să fie una decentă, fără scandaluri și acuzații. Marius Elisei a apărut într-un videoclip alături de Oana Roman, în care au vorbit despre motivele care au dus la divorț, dar și despre cum își vor crește în continuare fetița.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Acum, Oana Roman a devenit nostalgică și a publicat un mesaj în care și-a amintit de cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut alături de tatăl fetiței sale. Vedeta a postat o fotografie din vacanța de la Roma, în care a mers alături de Marius Elisei și de Isa, fetița lor.

Oana Roman le-a povestit fanilor că în urmă cu un an avea parte de ultima vacanță în formulă completă, înainte de divorțul de Marius Elisei.

img-44img-44

”Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

De ce s-au despărțit Oana Roman și Mariu Elisei

Cei doi au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc, iar singurul pas firesc era despărțirea. În plus, a spus Marius Elisei, el nu se mai simțea implicat în viața de familie.

„Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic.

Eu lupt ca pe Isabela să o duc cât mai sus posibil pe zona sportivă. Acum ea face tenis și înot, dar dacă există potențial eu o să fac tot posibilul să ajungă cât mai sus. Mama soacră nu s-a implicat în discuțiile noastre, nici părinții mei, nici prietenii, nimeni. Părinții mei sunt foarte afectați, mai ales că am încercat de atâtea ori să ne împăcăm. Mă sună mama mereu să mă întrebe cum suntem. Și eu sunt afectat, doar că nu arăt și nu stau să plâng sau să sufăr așa. Acum nu locuim împreună, am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie.

Citește și: Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Nici măcar ea nu se mai recunoaște!

Citește și: Pepe și Daniela Crudu, dialog fără perdea, înainte să-și anunțe divorțul: „Am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit’

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…’

Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie, nu a fost ușor. M-am simțit ca pe un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar în capul meu. Lumea nu știa ce se întâmplă, că am plecat sau că sunt singur. Divorțul e un șoc, nu e ușor, mai ales că este și un copil. Din partea mea a venit, eu am zis să divorțăm, dar și Oana a fost de acord și m-am bucurat. Mă bucur că s-a ajuns aici, la notar. Am decis împreună totul. Timpul va decide ce se va întâmpla, orice este posibil, mai ales că eu îmi mai doresc copii. Diferența dintre noi nu a contat, pentru că a existat dragoste, ne-am iubit și ne-am plăcut’, a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton