Oana Roman susține că nu a mai fost ajutată de tatăl ei, Petre Roman, după facultate: "Mi-a zis că îmi plătește trei-patru luni chirie, dar alți bani nu mai văd. Foame"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman susține că tatăl ei a ajutat-o doar în perioada facultății, iar după ce a terminat studiile nu i-a mai dat bani, contrar a ceea ce crede lumea. Petre Roman i-a plătit chiria câteva luni fiicei sale și apoi ar fi lăsat-o să se descurce singură, iar Oana Roman spune că a făcut chiar și foamea la vremea aceea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman spune că a făcut foamea după facultate pentru că tatăl ei n-a mai ajutat-o financiar, deși lumea crede că a trăit tot timpul în puf. Fiica lui Petre Roman a fost nevoită să se întrețină singură și spune că își drămuia foarte bine banii așa încât să trăiască decent și fără sprijinul tatălui său.

76657665

Oana Roman susține că n-a mai fost ajutată de tatăl ei după facultate

Oana Roman a acceptat provocarea de a răspunde unor întrebări mai puțin comode, astfel că în cadrul emisiunii XtraNightShow, Oana Roman a vorbit despre iubiri neîmpărtășite, complexe, dar și momentele în care a fost nevoită să se întrețină singură, după ce s-a mutat de acasă, iar tatăl iei nu a vrut să o mai susțină financiar.

„Când m-am cunoscut eu cu Cornel, tata mi-a zis: ți-ai terminat facultatea, te-ai întors, pa.' La modul foame. Eu nu am mai vrut să stau cu ei și m-am mutat în chirie. Și mi-a zis că îmi plătește trei-patru luni chirie, dar alți bani nu mai văd. Foame. Dar în Franța îmi drămuiam eu banii', a spus Oana Roman.

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, dar și la alte reality show-uri:’Le-am zis să nu mă mai cheme, nu…’

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină

Citește și: Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia cu iubitul american: „A fost prima oară în Europa’. Ce au acum în plan

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului american și cum e viața artistei în SUA: „O să venim și în România

Ce regrete are Oana Roman în relația cu tatăl ei

Oana Roman și Petre Roman nu au avut mereu o relație armonioasă. În ciuda faptului că fostul premier al României își iubește mult fiica, cei doi au avut câteva divergențe de-a lungul timpului. Oana Roman a menționat, la un moment dat, că de obicei comunică foarte des cu tatăl ei, însă cei doi își vorbesc mai degrabă la telefon.

„Dacă există un regret este că nu reușesc să mă văd destul de des cu tata. Ce a fost nu mai contează. Are foarte multe activități, nu renunță la muntele lui orice ar fi. Vorbim, dar ne vedem mult prea rar. Și dacă ar fi să am un regret, ăsta e, că ne vedem foarte rar.

Îmi e foarte dor de el, știu că și lui îmi e dor de mine și trebuie să ne facem un program cumva să reușim măcar la două săptămâni să ne vedem’, a o declarat Oana în trecut, într-o emisiune TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton