Oana Roman este de partea "fratelui" Pepe, în scandalul cu Raluca Pastramă: "Este un super tată și că are super grijă de fetele lor. Le oferă iubire și mediu stabil"

.

Oana Roman este foarte apropiată de Pepe și familia lui, iar pe părinții artistului îi iubește ca pe părinții ei. De aceea, nu putea fi decât de partea lui Pepe în scandalul cu fosta lui soție, Raluca Pastramă, și dezvăluie că artistul este un tată foarte bun pentru cele două fiice ale sale. În rest, Oana Roman spune că vrea să rămână obiectivă pentru că nu știe, cu adevărat, natura relației dintre Pepe și fosta lui soție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Recent, Pepe a fost chemat în instanţă de către Raluca Pastramă, fosta soţie. Femeia susţinea că artisul nu îi permite să îşi vadă fiicele, acesta fiind şi motivul pentru care a intentat un proces. De aici până la scandalul monstru care a fost creat, nu a fost decât un pasţ. Acum, ei se acuză reciproc de consum de droguri, Pepe prezentând filmuleţe cu Raluca în care susţine că aceasta este drogată.

466420466420

Oana Roman, de partea lui Pepe în scandalul cu Raluca Pastramă

Oana Roman evită să vorbească despre scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă, dar ce poate spune este că artistul este un tată foarte bun pentru fetele lor. Mai mult decât atât, Maria şi Rosa au parte de un mediu stabil şi iubire din partea tatălui lor, spune buna sa prietenă.

Sincer nu am ce să comentez de rău. Ei știu care e situația, eu nu pot să mă bag. Ce știu e ca el are grijă de fete impecabil și că le crește foarte frumos. Asta e ceea ce văd eu.

Pot să spun că e un super tată și că are super grijă de ele. Noi ne vedem des și eu văd cât sunt de bine fetele, fericite și îngrijite. El chiar le oferă tot și mai ales le oferă iubire și mediu stabil', ne-a declarat Oana Roman pentru fanatik.ro.

Citește și: Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei: „Ne-am împrietenit datorită fetelor. Odată cu divorțul, am găsit în acest om un sprijin moral. M-a întristat…’

Citește și: Cine este Tibi, bărbatul menționat de Pepe în filmările compromițătoare cu Raluca Pastramă. A reacționat după acuzațiile de infidelitate: „Nu vreau să…’

Oana Roman îl consideră pe Pepe fratele ei

Legătura dintre Oana Roman și Pepe este binecunoscută de ani de zile, încă de pe vremea când artistul și Oana Zăvoranu formau un cuplu. De-a lungul anilor, indiferent de schimbările pe plan personal prin care au trecut cei doi, relația lor a rămas aceeași.

Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia. Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun.

Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat. Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”, spunea Oana Roman în trecut.

Oana Roman a mărturisit că artistul este familie pentru ea și îl consideră ca pe un frate.

„El pentru mine, ca să mai lămurim alte aberații care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine. Nu am avut o relație apropiată.

Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea’, a declarat Oana Roman la Antena Stars, în trecut.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton