Oana Roman, despre prietenia de 34 de ani cu Cătălin Botezatu. Cum s-au cunoscut: "A fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a dezvăluit că o leagă o prietenie de 34 de ani cu Cătălin Botezatu și a povestit cum s-au întâlnit, imediat după Revoluție. Oana Roman recunoaște că a frapat-o frumusețea lui Cătălin Botezatu pentru că, își amintește ea, a fost „a fost primul moment în care a văzut un bărbat la fel de frumos ca tatăl ei”, Petre Roman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Oana Roman îi este alături lui Cătălin Botezatu la toate show-urile de modă pe care acesta le organizează în Capitală, însă s-au ajutat reciproc și în momentele grele prin care au trecut în cei 34 de ani de când se cunosc.

bfddbfdd

Cum s-au cunoscut Oana Roman și Cătălin Botezatu, acum 34 de ani

Oana Roman l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu în perioada în care acesta era manechin, în anii ’90, și a frapat-o frumusețea lui. Oana spune că la vremea aceea era convinsă că tatăl ei, Petre Roman, este cel mai frumos bărbat în viață.

Ne-am cunoscut imediat după revoluție, în vara anului 1990. M-am dus cu Loredana și cu Țeavă la Festivalul de la Mamaia și în deschiderea evenimentului era o prezentare a Zinei Dumitrescu. Și eu eram cu Loredana în sală la repetiții. Acolo se repeta pentru această prezentare. Pe scări era Cătălin, eu mă uit la Loredana, și îi spun: cine e băiatul ăsta? Zice că e un manechin.

Toată viața am crescut cu ideea faptului că cel mai frumos bărbat din lume e tata care și e, de altfel, foarte frumos. Și acela a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata și la care m-am uitat și am zis: uau! Acela a fost primul meu impact cu Cătălin, care era pe scenă', ne-a spus fiica lui Petre Roman pentru ciao.ro.

Ulterior, la finalul show-ului de modă s-au făcut prezentările, iar Oana și Cătălin au ajuns față în față. După aceea evident că ne-am cunoscut și ne-am împrietenit și de atunci am rămas prieteni. Se fac 34 de ani', a mai declarat fiica lui Petre Roman.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant' / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună'

Oana Roman, alături lui Cătălin Botezatu când designerul a fost la închisoare

Oana Roman nu s-a îndepărtat de Cătălin Botezatu nici atunci când designerul a fost la închisoare, dar și în perioada post liberare, atunci când multe persoane preferau să stea la distanță.

Cred că a fost o situație limită a lui, în care el s-a bazat pe mine și pe foarte puțini oameni din jurul lui. În momentul în care a ieșit de acolo, de unde a fost fără voia lui și fără vreo vină reală și nu-l mai băga nimeni în seamă.

Și îmi aduc aminte că ne-am dus la un restaurant și s-a așezat la masă și nu s-a așezat nimeni lângă el. Și m-am așezat eu, surorile Vlasov și cred că mai era Dana Săvuică, nu mai țin minte exact. În rest nu s-a așezat nimeni cu el la masa atunci', a povestit Oana Roman.

Și Bote, la rândul lui, a ajutat-o pe Oana Roman la nevoie.

Cătălin este lângă mine de fiecare dată când trec printr-un moment greu, chiar dacă nu ne vedem fizic, mă sună, îmi scrie, pentru că știe că îmi place să citesc și că mesajele scrise pentru mine contează foarte mult, mai mult decât un telefon. Îmi scrie: Sunt aici. Te îmbrățișez, sunt cu sufletul lângă tine. Orice ai nevoie, te rog, sună-mă' Și știu că el este acolo și asta este foarte important', a precizat Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton