"Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată psihic. Nu este ușor să...". Oana Roman, după ce Marius Elisei a refuzat să se implice în creșterea fiicei lor

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman, după ce Marius Elisei a refuzat să se implice în creșterea fiicei lor. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație. Cei doi au încercat să-și mai dea o șansă, dar vedeta tv și tatăl fiicei sale au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, fiica lui Petre Roman a răbufnit pe rețelele sociale după ce fostul soț nu se mai implică în creșterea fiicei lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fiică, Isabela,care a rămas alături de mama ei după divorțul părinților săi. Vedeta se ocupă de creșterea fiicei sale, dar se pare că Marius Elisei nu se mai implică deloc în creșterea Isabelei.

oana roman si marius eliseioana roman si marius elisei

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare, iar recent a postat un mesaj în care a declarat că nu se mai descurcă în rolul de mamă singură. Vedeta a fost întrebată dacă este greu să o crească singură pe Isabela, moment în care a răbufnit la adresa fostului ei soț.

Citește și: „A durut-o că tatăl ei a ales să nu vină…”. Oana Roman, dezamăgită de faptul că Marius Elisei nu a fost alături de Isabela în prima zi de școală

Citește și:Ce decizie radicală a luat Oana Roman, în privința fiicei sale, Isabela: „Oamenii care comentează și scriu mizerii…”

Citește și:Gabriela Cristea a răbufnit pe Instagram după ce un fan i-a dat sfaturi medicale: „Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu!”

Citește și:Bianca Rus a fost jefuită în timpul unui concert și a rămas fără lucruri personale de valoare: „Paguba este destul de mare. Bine că nu mi-au luat și mașina…”

Oana Roman a răbufnit, după ce Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale

Marius Elisei și Oana Roman au format un cuplu vreme de zece ani. Cei doi s-au despărțit, deși au încercat să-și mai de o șansă relației lor. Cu toate astea, Oana Roman și fostul ei soț au decis să meargă pe drumuri separate. Fiica lor, Isabela a rămas în grija mamei lor. Recent, Oana Roman a fost întrebată de un internaut cum se descurcă în rolul de mamă singură, moment în care a răbufnit. Vedeta a declarat că nu este ajutată de absolut nimeni, nici măcar de Marius Elisei.

Cu siguranță nu este ușor pentru că da, nu am niciun fel de ajutor. Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic. Sunt eu cu mine și cu Isa. Nu pot spune că este ușor, dar nu am de ales. Practic, m-am învățat și viața m-a învățat că trebuie să iau lucrurile așa cum vin și trebuie să le rezolv pentru că, dacă nu le rezolv, eu nu le rezolvă nimeni.Și atunci, am grijă și de casă, de Isa și de mama și de absolut tot. Singură. Sunt momente în care mă simt foarte obosită, mă simt foarte stresată. Uneori sunt epuizată, psihic mai ales. Dar mă remontez, meditez, respir și merg mai departe', a povestit Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman este profesoară la școala unde învață fiica ei

Oana Roman și-a uimit fanii după ce a anunțat că și-a mutat fiica la o școală privată. De asemenea, vedeta a spus că o să fie profesoară chiar la școala unde va învăța Isabela.

Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită', a declarat Oana Roman.

Invitată în podcastul lui Jorge, Oana Roman a fost întrebată dacă îl mai iubește sau nu pe Marius Elisei. Vedeta a spus că da, dar a făcut câteva lămuriri. „O să-l iubesc toată viața pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc, și am să-l respect toată viața. Îl iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă! Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu așa consider că e normal', a declarat vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton