"Să minți cu nerușinare, folosind un copil ca să te răzbuni". Oana Roman, reacție vehementă după ce Marius Elisei s-a afișat alături de iubita lui

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman, reacție vehementă după ce Marius Elisei s-a afișat alături de iubita lui. Marius Elisei a confirmat zilele trecute că se află într-o nouă relație. Azi, Elisei s-a afișat alături de actuala iubită pe social-media, unde a postat o fotografie, însoțită de o declarație de dragoste aceasta. Oana Roman, fosta parteneră a lui Elisei a avut o reacție vehementă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman, reacție vehementă după ce Marius Elisei s-a afișat alături de iubita lui. Marius Elisei a publicat azi prima imagine alături de iubita lui, o tânără brunetă, care l-a cucerit total pe fostul partener al Oanei Roman. Elisei i-a făcut actualei iubite o declarație de dragoste superbă, în care și-a exprimat sentimentele, iar fanii i-au felicitat pe cei doi. Oana Roman a reacționat imediat la gestul fostului partener Marius Elisei, pe care îl acuză că ar fi mințit și că s-ar fi folosit de fiica lor, Isa.

marius-elisei-2marius-elisei-2

Oana Roman, reacție vehementă după ce Marius Elisei s-a afișat alături de iubita lui

Marius Elisei și-a găsit fericirea în brațele unei noi femei, la nouă luni de la despărțirea de Oana Roman. Fostul partener al vedetei a postat azi prima fotografie cu cea care i-a pus inima pe jar, astfel că toată lumea a văzut cum arată noua sa parteneră. La scurt timp, Oana Roman a făcut o postare în care îl acuză pe Elisei că ar fi mințit și că s-ar fi folosit de fiica lor, Isa.

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită: „El a spus că nu mai vrea să audă despre mine, lucru care pe mine mă…’

Citește și:„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Da, iubesc din nou, numele ei e…'. Marius Elisei, primele declarații, după ce a publicat o fotografie cu noua iubită

Citește și: Oana Zăvoranu, despre căsnicia ei, după ce s-a speculat că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Cu ajutorul Domnului am trecut și vom trece toate obstacolele vieții

Citește și:Cum s-au fotografiat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după scandalul cu presupusa lui amantă: „Poza vorbește de la sine' / Vecinii au chemt Poliția acum două săptămâni

Am ajuns la Isa la școală la ședința individuală cu învățătoarea, singură, evident. Pentru că eu singură vin la toate ședințele, răspund la toate mail-urile, fac toate plățile, mă ocup de toate activitățile Isei, o duc la școală, o iau de la școală, singură de ani de zile. Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă, la mine nu. După șdință promit că nu ne amuzăm. Vedem ce înseamnă să minți cu nerușinare despre, folosind un copil, ca să te răzbuni.„, a declarat Oana Roman, la InstaStory.

Cine este noua iubită a lui Marius Elisei și cum l-a întâlnit pe fostul partener al Oanei Roman

Marius Elisei a divorțat de Oana Roman, iar acum iubește din nou. Acesta a postat o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare, chiar de ziua lui de naștere. În imagine apare mâna acestuia, a fiicei sale Isabela și a iubitei lui. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Marius Elisei a oferit detalii despre iubita lui, căruia momentan nu vrea să îi dezvăluie identitatea. Conform acestuia, se cunosc de multi ani, dar abia recent au interacționat la o petrecere, iar de 3 săptămâni formează un cuplu.

'Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calma și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.', a declarat Marius Elisei.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton