Oana Roman refuză să se împace cu sora ei, Catinca, după scandalul dintre ele: „A spus că sunt bolnavă psihic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani…”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Roman refuză să se împace cu sora ei, Catinca, după scandalul dintre ele . Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între surorile Roman a izbucnit un adevărat scandal în urmă cu mai mult timp. Ei bine, după ce și-au aruncat numeroase vorbe grele și au ținut primele pagini ale ziarelor, Catinca Roman a ieșit în față și a declarat că vrea să se împace cu sora ei. Situația însă nu este la fel și din partea Oanei Roman, care a spus clar că nu o să existe vreo împăcare între ele, fiind extrem de deranjată de tot ceea ce a spus sora ei despre ea și de jignirile pe care i le-a adus. Iată ce a declarat Oana Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman refuză să se împace cu sora ei, Catinca, după scandalul dintre ele. Între Oana și Catinca Roman se pare că nu mai există cale de împăcare, cel puțin momentan, iar asta nu o spunem noi, ci chiar fosta soție a lui Marius Elisei. Vedeta a mărturisit, recent, într-un videoclip pe Instagram faptul că nu poate șterge cu buretele toate jignirile aduse de sora ei și modul în care, spune ea, a denigrat-o în public.

roman7-1roman7-1

Citește și: Catinca Roman, atac dur către Oana Roman, după ce a spus că suportă singură cheltuielile de la azilul unde e internată mama lor: „E bolnavă. Nu plătește nimic din banii ei'

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout'. De ce evită să-și viziteze mama

Citește și: Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a fost dat dispărut. Când și unde a fost văzut ultima oară: „Era la cerșit…”

Citește și: Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă. Explicațiile șocante ale bărbatului: „A fost în legitimă apărare'

Oana Roman refuză să se împace cu sora ei, Catinca, după scandalul dintre ele

Oana Roman a vrut să lămurească situația chiar pe contul ei de Instagram, pentru a nu lăsa loc de interpretări. Fără a se sfii, a pus clar că cel mai mult a deranjat-o când sora ei i-a spus că este bolnavă psihic, că minte și exagerează, iar apoi a trecut la cealaltă extremă, dorindu-și împăcare. Oana Roman a ținut să spună clar că nu se vor împăca niciodată, ba mai mult, a repetat de câteva ori, semn că lucrurile sunt extrem de serioase în cazul scandalului dintre ele.

A spus că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez. După care au venit și au spus: vai, dar eu îmi doresc o reconciliere. Păi dacă ești normal la cap, nu ai cum să îți dorești o reconciliere după ce ți-ai călcat în picioare public un membru al familiei. Lucrul ăsta nu se va întâmpla niciodată și vreau să țineți minte bine lucrul acesta. Nu se va întâmpla niciodată', a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman: 'Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani'

Oana Roman nu s-a oprit cu declarațiile doar la conflictul recent dintre ea și sora ei, Catinca Roman, ci din contră, a scos la iveală mai multe lucruri cu adevărat neașteptate. Mai precis, Oana Roman a dărâmat toate speculațiile și a dezvăluit că tot ceea ce are este din propriile ei puteri. Mai mult decât atât, susține că nu o mai deranjează când se vorbește de rău despre ea, cum a fost cazul cu sora ei, Catinca, însă de data această nu a mai putut să nu reacționeze.

„Pentru că viața și activitatea mea este cu public și pentru public, trebuie să lămuresc lucruri. Nu mi s-au făcut afaceri, nu mi s-au dat spații, nu mi s-au cumpărat mașini, nu mi s-a plătit niciodată nicio datorie. A început să nu mă mai deranjeze faptul că apar oameni la televizor și comentează despre mine, chiar dacă sunt din familia mea, lucru pe care eu nu l-am făcut niciodată. Și eu poate când eram copil m-am simțit nedreptățită. Poate și eu atunci când eram copil, fiind cea mai mică din familie am simțit că alții au voie tot și eu, fiind cea mai mică din familie nu am voie absolut nimic. Am tăcut și am înghițit foarte mulți ani, foarte multe lucruri', a continuat Oana Roman.

Oana Roman, recunoscătoare pentru ceea ce are și unde a ajuns

Oana Roman a mărturisit că a tăcut și înghițit foarte mulți ani, începând din copilărie, când spune că a fost nedreptățită, însă cu toate astea, acum se uită cu mândrie la tot ceea ce a realizat. Fără a ezita vreun moment, a declarat inclusiv că s-a ambiționat să facă lucruri mărețe doar pentru a le da peste nas celor care o vorbesc de rău, așa că a și reușit!

'Ambiția mea cea mai mare a fost să cresc și să arăt că pot. Mi-am dorit să fac lucruri ca să le dau peste nas, recunosc, și da, mi-am dorit să reușesc, să am o casă frumoasă, mai mare decât au avut ei vreodată. Mi-am dorit să am haine frumoase, mi-am dorit să am o familie și un copil minunat și da, am reușit și am făcut-o singură', a mai spus Oana Roman.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton