”Nu mai poți fi numit bărbat”. Oana Roman, mesaj dur după ce Marius Elisei a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă

 Calin Maria Bianca
.

'Nu mai poți fi numit bărbat'. Oana Roman, replică dură pentru Marius Elisei după ce el i-a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Marius Elisei și-au spus 'adio' defintiv în urmă cu aproximativ trei săptămâni. De atunci, scandalul dintre ei nu se mai termină. Zilnic ies la iveală lucruri noi din fostul lor mariaj și își aruncă vorbe grele și jignitoare. Iată cum a reacționat vedeta după jignirile pe care le-a făcut tatăl copilului ei despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a făcut numeroase dezvăluiri despre fostul ei soț, printre care și faptul că nu se ocupă absolut deloc de creșterea fiicei lor după despărțire. Mai mult decât atât, a precizat că nu a văzut-o de când a plecat din casă pe Isabela și că nici nu-i răspunde la telefon, deși micuța plânge de dorul lui. Nu a durat mult și Marius Elisei a reacționat imediat la cele spuse de fosta lui parteneră de viață.

oana-roman-1-9oana-roman-1-9

Marius Elisei s-a filmat în timp ce îi răspundea acuzațiilor aduse de către Oana Roman privind relația tată-fiică. Bărbatul nu s-a mai putut abține și a răbufnit, astfel că a spus cuvinte grele și jignitoare la adresa fostei sale partenere de viață. Mai concret, a spus că nu merita să o facă mamă și nici mireasă. De aici, și vedeta 's-a aprins' și a venit cu o serie de replici dure pentru tatăl fiicei sale.

Citește și: Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon după numeroasele mesaje primite de la Oana Roman: 'Asta e. Mergem mai departe'

Citește și: 'El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui'. Oana Roman, dezvăluiri despre situația financiară a fostului ei soț

Citește și: Andia, primele declarații despre iubitul ei: „Sunt într-o relație frumoasă de ceva timp'. Ce spune artista despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Jorge se operează la genunchi, după accidentarea de la Survivor 2023

Oana Roman, replică dură pentru Marius Elisei după ce el i-a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă

Oana Roman nu a vrut să arunce cu aceeași monedă, astfel că nu a început cu jigniri după cele spuse de fostul ei soț. După ce Marius Elisei a declarat că nu merita să o facă mamă și mireasă, vedeta a avut de spus doar câteva lucruri, explicând că nu are de gând să mai comenteze declarațiile nimănui. Fără a ezita, aceasta „a transmis o lecție„ prin ceea ce a spus tatăl copilului ei despre ea, precizând că în momentul în care o persoană de sex masculin vorbește așa despre mama copilului său, nu mai poate fi numit bărbat.

'Eu nu voi mai comenta în niciun fel declarațiile nimănui. În schimb, știți că eu întotdeauna din ceva urât încerc să scot ceva învățăminte. Să transmit niște mesaje cumva constructive mai departe. Și singurul mesaj care-mi vine în minte acum, și mă adresez în primul rând băieților, tinerilor, adolescenților și bărbaților. Trebuie să înțelegeți un lucru. Cel mai josnic și urât lucru pe care-l poate face un bărbat este să vorbească urât despre o femeie. Să o jignească. Să o calce în picioare.

Pentru că femeile, toate femeile din lumea asta, sunt mamele tuturor bărbaților din lumea asta. Sunt mamele voastre. Nu uitați! De aceea niciodată nu aveți dreptul să jigniți, înjosiți sau să loviți o femeie. Pentru că femeia este sfântă! Ea dă viață! Asta ar trebui să vă învețe mamele și bunicile voastre. Asta ar trebui să știți de când sunteți mici! Respectați femeile. Dacă nu vă plac, ignorați-le. Dar nu înjosiți nicio femeie, mai ales dacă ea este sau va deveni mama copiilor voștri. Căci nu mai poți fi numit bărbat, dacă nu respecți o femeie.', a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Marius Elisei: 'Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă'

Marius Elisei nu s-a oprit doar la acele jigniri la adresa Oanei Roman. Pe lângă faptul că a zis că nu merita să o facă mamă și mireasă, acesta a explicat că trebuie să-i mulțumească că 'a luat-o grasă și a lăsat-o slabă'. Mai mult decât atât, fostul soț al vedeti a precizat că ea nu merită să aibă absolut nimic din ceea ce are, argumentând că tot timpul a purtat o mască și nu acesta este adevăratul ei caracter.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai. Te-am făcut mireasă și nu meritai. Nu meriți nimic. Absolut nimic la ce caracter ai. Adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine. Eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!’a spus Marius Elisei despre Oana Roman pe Instagram-ul personal.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton