Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, la o lună după ce s-a operat de urgență. Oana Roman: "Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul este foarte costisitor și dureros"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, la o lună de la operație de urgență. Oana Roman a vorbit despre cum se simte mama ei, Mioara Roman, la o lună după intervenția chirurgicală de urgență. Vedeta oferă detalii despre complicațiile pe care le-a suferit Mioara Roman, în urma operației, și tratamentul complex pe care îl suportă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman, 82 de ani, a trecut printr-o altă mare cumpănă, în ceea ce privește starea ei de sănătate. Mama Oanei Roman a suferit o operație de urgență la data de 16 octombrie, iar ulterior a fost internată la Terapie Intensivă, unde a fost ținută sub supraveghere zi și noapte. Acum, la mai mult de o lună de la intervenția chirurgicală, Oana Roman mărturisește că mama ei este ceva mai bine, însă suferă, în continuare, din cauza unor complicații.

img-67img-67

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, la o lună de la operație de urgență

Oana Roman a declarat pe social-media că mama ei, Mioara Roman, se simte mai bine după operația prin care a trecut în urmă cu lună. Din păcate, mama vedetei suferă din cauza unei escare foarte grave și are nevoie de un tratament costisitor și dureros.

Citește și: Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă. Oana Roman: „Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta’

Citește și: Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana Roman: „Mi-a fugit pământul de sub picioare. Situația nu este foarte roz

Citește și: La 85 de ani, Adriana Iliescu luptă în instanță pentru moștenirea fiicei ei. A avut zeci de procese până acum: „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga!”

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?'. Reacția artistului

„Foarte mulți dintre voi mă întrebați de mama. Mama este mult mai bine față de starea pe care o avea în momentul în care a fost externată… nu vă pot descrie. Într-adevăr, operația a reușit, domnul doctor a operat-o și a salvat-o, dar starea ei generală după o lună de stat în spital era una foarte proastă, cu albumina foarte scăzută, hemoglobina foarte scăzută și cu o escară foarte gravă, care nu a fost tratată cât a fost ea în spital. Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex, costisitor și dureros pentru ea, dar este mult mai bine', a spus ea pe InstaStory.

Primele declarații ale Oanei Roman, după operația suferită de Mioara Roman

În urmă cu mai bine de o lună, ,ama Oanei Roman a fost internată la Spitalul Floreasca, iar pe 16 octombrie a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. În mediul online, Oana Roman a oferit detalii despre starea de sănătate a mamei ei fiind îngrijorată că va trebui să fie anesteziată. Vedeta traversează o perioadă delicată, căci se împarte între mama ei și fiica Isabela, de care se ocupă singură, de când a divorțat de Marius Elisei.

Oana Roman și-a făcut mari griji pentru mama ei, Mioara, după noua operație chirurgicală suferită. Intervenția s-a făcut sub anestezie generală, un factor de risc, având în vedere vârsta înaintată a Mioarei Roman.

'Aseară m-au sunat doctorii. Mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile voastre au contat, iar ea este o luptătoare. Mulțumesc, Doamne!', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

FOTO: FAcbook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton