Oana Roman susține că a fost controlată și manipulată de Marius Elisei: "Acestea sunt consecințele..."

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman susține că a fost manipulată și controlată de Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal la începutul anului, iar conflictul dintre ei a izbucnit din nou, după ce fostul partener al vedetei și-a găsit o nouă iubită. Oana Roman a început să dezvăluie noi adevăruri dureroase despre relația cu Elisei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman susține că a fost manipulată și controlată de Marius Elisei. Oana Roman (47 de ani) și Marius Elisei (37) au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, în timpul căreia au devenit și părinții unei fiice, pe nume Isabela. Cuplul s-a despărțit la începutul anului, iar recent, conflictul dintre ei s-a reaprins. Oana Roman a dezvăluit, recent, că relația cu Marius Elisei a fost una toxică și acesta o manipula și o controla.

marius-elisei-prima-reactie-dupa-ce-oana-roman-a-anuntat-separarea-3marius-elisei-prima-reactie-dupa-ce-oana-roman-a-anuntat-separarea-3

Oana Roman susține că a fost manipulată și controlată de Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că, în timpul relației cu Elisei, nu ieși din casă, fără să-i dea explicații acestuia și că acesta o controla aproape tot timpul. Recent, o internaută a întrebat-o pe vedetă care era motivul pentru care nu putea merge unde își dorea, fără să dea socoteală pentru acțiunile ei. Oana a răspuns imediat, spunând că fostul ei soț era un „narcisist manipulator'.

Citește și: „Nu pot să spun că e foarte afectuos, că nu e”. Fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, declarații neașteptate despre tatăl ei. Cum îl descriu copiii cei mici

Citește și: De ce și-a amânat Anca Serea operația pe ultima sută de metri, din nou. Ce boală are vedeta: „Mă doare un pic, dar sunt ok supraviețuiesc'

„Ești superbă, Oana! Și inteligentă. Totuși, nu înțeleg de ce nu puteai să mergi unde vrei și să faci ce vrei fără să dai socoteală cuiva? Ești adultă și independentă. Succes!', a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman care, la rândul ei, a venit și cu un răspuns tranșant:

„Consecințele unei relații cu un narcisist manipulator', a răspuns Oana, făcând referire, bineînțeles, la Marius Elisei, bărbatul cu care a format o căsnicie.

Oana Roman, despre motivul despărțirii de Marius Elisei: „Reproșurile cele mai mari au fost…”

Oana Roman a mărturisit, la scurt timp după despărțirea de Marius Elisei, că acesta nu avea încredere în ea și o supecta că îl înșală.

„Unul dintre motivele principale pentru care această relație la un moment dat nu a mai funcționat sub nicio formă a fost faptul că el niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit din punctul ăsta de vedere niciodată (n.r-

că nu l-a înșelat) și vreau să o spun încă o dată și să fie ultima oară când deschid acest subiect. Nici măcar când am fost divorțată în acte și singură de 6 luni, eu nu am ieșit în oraș cu un bărbat. Puteam să mă mărit cu altul. Nu am avut relații, să ne înțelegem.

Nu simțeam și nu mi-am dorit, nu m-a interesat subiectul, cum nu mă interesează nici acum. În cei 10 ani în care eu am trăit cu acest bărbat, din acest punct de vedere, eu nu i-am greșit nici măcar o fracțiune de secundă, pe cuvântul meu. Martor îmi e Dumnezeu.

Am gura mare, mă ia gura pe dinainte, dar ce? Eu am negat vreodată lucrurile astea? Niciodată.Da, nene, pe mine mă ia capul, fac ca toate alea. Dar după 30 de minute mi-a trecut și am și uitat. Da, am greșit că m-am enervat, că am zis prostii, că am vorbit prost.

Da! Dar nu am făcut rău. Ideea este că și eu am greșit, e normal, nu există om fără greșeală pe lumea asta. Dar lucrul care a dus, din punctul meu de vedere, la erodarea definitivă a acestei relații este faptul că el nu a vrut să înțeleagă că nu am umblat, că nu m-am văzut, că nu am avut nicio treabă în 10 ani cu nimeni.

Reproșurile cele mai mari au fost «Nu am încredere în tine». În momentul în care nu există încredere, relația aia nu are cum să funcționeze sub nicio formă, chiar dacă iubești foarte tare', a povestit Oana, potrivit Wowbiz.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton