”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon. Să-ți fie rușine”. Oana Roman susține că fiica ei plânge de dorul lui Marius Elisei

 Calin Maria Bianca
.

'Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon'. Oana Roman susține că fiica sa plânge de dorul tatălui ei, Marius Elisei. Nici bine nu s-au liniștit lucrurile între ei și scandalurile au început din nou. De data aceasta, vedeta vine cu acuzații dure la adresa fostului ei soț. Ba mai mult decât atât, a precizat că singura cale de a comunica cu el este public și în fața tuturor, fiind blocată pe mai multe rețele de socializare. Nu este deloc plăcut prin ceea ce trece, mai ales că la mijloc se află și fiica lor, Isabela, care plânge de dorul lui Marius Elisei și tânjește după timp în compania lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat despărțirea în urmă cu aproximativ o lună. De atunci, lucrurile nu merg deloc bine între ei. Deși au decis ca fiecare să meargă pe drumul său, problema este în continuare legată de comunicare, reproșuri și nu numai. Cei doi sunt de ieri protagoniștii unui mare scandal, în care este implicată și fiica lor, Isa, de data aceasta.

img-2023-02-09t101740.862img-2023-02-09t101740.862

Oana Roman este destul de activă în mediul online în ultima vreme și nu ezită să posteze toate momentele prin care trece. Recent, vedeta a povestit public că Marius Elisei a blocat-o peste tot și nu vede mesajele ei, astfel că singura varianta de a-i comunica ceea ce are de zis este public și în fața tuturor celor care o urmăresc. Fără a ezita vreun moment a explicat că s-a săturat de comportamentul său și că în acest mod îi face foarte mult rău fiicei pe care o au împreună.

Citește și: „Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem”. Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire

Citește și: Oana Roman s-a întâlnit cu Petre și Mioara Roman, după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: Radu Vâlcan, imagine rară cu mama, bunica și fratele lui

Citește și: Ramona Bădescu are probleme în educarea fiului ei de 3 ani

Oana Roman susține că fiica sa plânge de dorul tatălui ei, Marius Elisei

Oana Roman continuă să se ocupe și de activitatea ei pe plan profesional, cât și de buna creșterea a fiicei sale. După ce vedeta a participat la un eveniment monden, când s-a întors acasă a avut parte de un adevărat șoc. Și-a găsit fiica plângând de dorul tatălui ei. După ce a liniștit-o, Oana Roman a răbufnit în mediul online și a precizat că Marius Elisei nu și-a văzut copilul de trei săptămâni. Ba mai mult, Isabela se roagă de el să vină să o vadă iar el susține că trebuie să vadă cum se organizează, din spusele vedetei.

”Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă. L-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el. El i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Oana Roman: 'Ți-ai bătut joc de Isa'

Oana Roman a dat cărțile pe față și pe lângă dezvăluirile făcute despre Marius Elisei și relația tată-fiică, a continuat cu postarea mesajelor pe care i le-a trimis fostului ei soț de mai bine de trei zile. Vedeta nu s-a ferit cu absolut nimic și a arătat cum se roagă la propriu de el să vină și să petreacă timp cu fiica lor sau măcar să o vadă puțin pentru ca Isabela să nu mai plângă de dorul lui.

'Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat ieri toată ziua. Nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori. Tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine. Isa nu merită așa bătaie de joc.

Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună. Îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua. Nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină. Este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești. Nu s-o duci dimineață la 7 la școală.Nu nimic. Doar s-o vezi să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?’‘, sunt mesajele trimise de Oana Roman pentru Marius Elisei.

Ei bine, din nefericire, aceasta nu este prima dată când Oana Roman îi aduce astfel de acuzații fostului ei soț. Și zilele trecute, vedeta a precizat pe contul ei de Instagram că Marius Elisei nu se ocupă absolut deloc de creșterea fiicei lor. Nu, potrivit declarațiilor făcute de vedetă, nu la aspectul financiar se referă, ci la a petrece timp cu ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton