Oana Roman susține că Marius Elisei a șantajat-o după ce i-a furat telefonul: "A făcut poze la conversațiile respective și..."

 Oana Pantazi
.

Oana Roman susține că Marius Elisei a șantajat-o după ce i-a furat telefonul. Acest episod s-a petrecut cu ceva timp în urmă, însă Oana a ezitat să vorbească despre el până acum. Situația este greu de înțeles și de acceptat, cu atât mai mult cu cât, spune ea, la vremea respectivă erau divorțați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial în 2021, însă ulterior și-au mai dat o șansă. Din păcate, încercarea lor de a-și reuni familia nu a funcționat și, în cele din urmă, și-au spus adio definitiv. Relația lor a avut multe suișuri și coborâșuri, iar ecourile divergențelor dintre ei nu s-au stins nici acum, din când încând ieșind la suprafață detalii revoltătoare. Recent, Oana Roman a povestit, la Star Matinal, încă un episod din relația lor care nu-i face cinste fostului ei soț. Vedeta a dezvăluit că Marius Elisei i-ar fi furat telefonul, după care ar fi șantajat-o.

ce-au-facut-marius-elisei-si-oana-roman-in-urma-cu-7-ani.-abia-acum-s-a-aflat-2ce-au-facut-marius-elisei-si-oana-roman-in-urma-cu-7-ani.-abia-acum-s-a-aflat-2

Oana Roman susține că Marius Elisei a șantajat-o după ce i-a furat telefonul

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei, urmată de o despărțire răsunătoare, a ținut multă vreme prima pagină a presei mondene, relația lor fiind un adevărat roller coaster. Deși și-au mai dat o șansă de dragul Isei, fiica lor, lucrurile nu au funcționat și în cele din urmă și-au spus adio definitiv. Nici atunci nu s-a așternut liniștea, pentru că au început să iasă la iveală diverse detalii mai puțin plăcute din timpul relației lor, susținute de declarații din ambele părți.

Citește și: Oana Roman i-a făcut singură parastasul Mioarei Roman, fără ajutorul surorii sale, Catinca. A fost la biserică și a împărțit pachete de pomană

Citește și: Catinca Roman, despre averea lăsată de Mioara Roman: „A lăsat ceva moștenire…’. În ce relații a rămas cu Oana Roman, după moartea mamei lor

Recent, Oana a povestit la Star Matinal un episod neplăcut din perioada în care ei nu mai formau un cuplu în acte. Vedeta a susținut că Marius Elisei i-a furat telefonul, după care ar fi șantajat-o, folosindu-se de conversațiile găsite acolo.

'Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată', a povestit Oana Roman pentru sursa citată.

Oana Roman dezvăluie de ce Marius Elisei o vede pe fiica lor o dată la câteva luni

Mai demult, Oana Roman povestea cât de afectată este fata ei de lipsa tatălui, după despărțirea părinților… însă, după câte se pare, Marius Elisei nu este prea prezent în viața Isei. Vedeta susține că, de când s-a separat de fostul ei soț, bărbatul nu-și petrece mai suficient timp cu Isabela, deși locuiește în București. De altfel, atunci când se întâlnesc, nu ar sta împreună mai mult de două ore, spune Oana, fapt care o afectează pe fetiță.

Acest lucru a fost dezvăluit de Oana la insistența fanilor, care erau curioși unde se află Isa, dat fiind că mama ei plecase pentru câteva zile singură la mare pentru a se relaxa și a-și aduna gândurile.

„M-ați întrebat de Isabela. Isabela nu este cu mine, dar nici cu tatăl ei. M-ați întrebat și nu, nu este cu el. Ea este la o prietenă de-ale ei și este ziua acestei fetițe și stă la ea în acest weekend. Isa este deja mare și această fetiță e foarte drăguță. Nu este la tatăl ei, pentru că nu se vede cu tatăl ei decât cam două ore, o dată la câteva luni, pentru că mai mult n-are el timp. Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore’, a spus Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton