Oana Roman și Vica Blochina s-au certat iar și și-au aruncat vorbe grele: "Doamne, ce escrocherie, refuz să cred..." De la ce a pornit scandalul

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman și Vica Blochina au reaprins conflictul dintre ele. Vica Blochina s-a arătat revoltată, după ce a văzut că pe internet circulă imagini, în care o firmă producătoare de produse pentru slăbit s-a folosit de imaginea Oanei Roman. Vica a atras atenția că fotografiile Oanei Roman au fost retușate pentru a părea mai slabă și că e posibil ca vedeta să nu știe de această „escrocherie”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Oana Roman sunt in nou în conflict, după ce blondina a observat că o firmă producătoare de produse pentru slăbit, își face reclamă folosind imaginile retușate ale fostei fiice ale premierului. Vica a a menționat că este foarte posibil ca Oana Roman să nu știe că fotografiile îi sunt folosite ilegal, în scop comercial. Oana Roman a fost revoltată de afirmațiile Vicăi Blochina și a reacționat vehement.

oana-roman-ceai-slabitoana-roman-ceai-slabit

Oana Roman și Vica Blochina au reaprins conflictul dintre ele

Deși cândva, Vica Blochina și Oana Roman erau bune prietene, relațiile dintre ele s-au stricat iremediabil, iar în prezent sunt într-un conflict permanent. Vica Blochina a atras atenția asupra faptului că o companie face reclamp la un ceai de slăbit folosind o imagine retușată a Oanei Roman. Vica a precizat că s-ar putea ca Oana să nu știe despre această escrocherie.

Citește și: Pepe dezvăluie cine e șeful la el în casă: „Cine poate să fie? În niciun caz eu. Dictează…'. Cum se împarte artistul între soție și cei trei copii / EXCLUSIV

Citește și: Ozana Barabancea, revoltată de problemele pe care le-a întâmpinat fiica ei, la școală: „Profesori care au umilit-o, am aflat mai târziu, ca femeie e greu…”

Citește și: Gheorghe Turda, după ce s-a zvonit că Aura Urziceanu ar fi internată într-un azil din Canada: „Pe scenă, era magnifică. Din păcate…'

Citește și: Sora Ronei Hartner, despre ultimele clipe de viață ale regretatei artiste: „Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze. Am întrebat-o…'

„Doamne, ce escrocherie… Refuz să cred că Oana prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări. E mai slabă decât Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs?! Cei care faceți asemenea trucaje… Asta se numește escrocherie, duceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți', a transmis Vica Blochina, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cum a reacționat Oana Roman, la comentariile Vicăi Blochina

Comentarile Vicăi Blochina au ajuns imediat și la urechile Oanei Roman, care a ținut să ofere un răspuns pe rețelele de socializare. Vedeta nu a menționat numele Vicăi Blochina, însă reacția ei a venit la scurt timp după postarea fostei sale prietene.

În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei. Aștept ca cei care apar doar pe cârca mea în presă și la tv să facă ceva cu viața lor, astfel încât să fie în atenția publicului cu realizări personale', a scris Oana Roman pe Instastory.

Declarațiile șocante ale Vicăi Blochina despre fostul iubit al Oanei, Marius Elisei

Vica Blochina a făcut declarații cu adevărat șocante despre fostul soț al vedetei. Pe lângă faptul că o acuză pe Oana Roman că este tot timpul implicată într-un scandal, fie cu tatăl ei, cu sora sa sau chiar cu Marius Elisei, de aici a spus ce comportament ar fi avut, de fapt, el cu vedeta. Mai concret, Vica Blochina a susținut că Elisei ar fi avut gesturi nepotrivite față de prietenele Oanei.

‘Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel, minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo cartea. Penibilă rău ești. Lasă naibii puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine.‘, a mai spus Vica Blochina despre Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton