Oana și Vlad Gherman, prima apariție după nuntă, la Petrecerea VIVA! 2024. Zâmbitori și eleganți, cei doi actori au atras toate privirile pe covorul roșu

 Oana Pantazi
.

Oana și Vlad Gherman, prima apariție după nuntă, la Petrecerea VIVA! 2024. Cu două săptămâni în urmă, cei doi actori și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, într-un cadru fabulos, în prezența familiilor și a prietenilor, iar pe 19 iunie au onorat invitația revistei noastre, care tocmai a împlinit un sfert de secol de existență, și au strălucit, la propriu și la figurat, la eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Revista noastră tocmai a aniversat 25 de ani, iar petrecerea a fost una pe măsură. Pe 19 iunie, vedetele și-au dat întâlnire la VIVA! Party 2024, cel mai așteptat eveniment monden al anului, unde și-au etalat ținutele spectaculoase pe covorul roșu. Printre zecile de celebrități care ne-au onorat cu prezența s-a numărat și unul dintre cele mai iubite cupluri de actori – Oana și Vlad Gherman, care tocmai și-au unit destinele, iar aceasta a fost prima lor apariție publică după cununia religioasă.

whatsapp-image-2024-06-21-at-12.23.41_2ce29922whatsapp-image-2024-06-21-at-12.23.41_2ce29922

Oana și Vlad Gherman, prima apariție după nuntă, la Petrecerea VIVA! 2024

Ediția de anul acesta a Petrecerii VIVA!, una super glam, s-a numit „Stunning Silver Gala', iar dress code-ul a fost Metallic Vibes, așadar invitații ne-au regalat cu ținute care mai de care mai elegante, sexy, îndrăznețe și, nu în ultimul rând, strălucitoare. Printre cei care ne-au impresionat prin eleganță s-au numărat soții Gherman, și anume Oana și Vlad, care încă n-au plecat în luna de miere, așa cum se așteptau fanii, așa că au onorat cu plăcere invitația revistei noastre.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au depășit cu mult chetuielile pentru nuntă: „E greu rău de tot când vine vorba de buget'

Citește și: Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, secretul unei relații fericite de 24 de ani: „Dacă ești conștient de câți ani au trecut, ceva nu funcționează bine'

În timp ce Vlad a optat pentru o ținută all black, unde singurul detaliu shiny era un lănțișor argintiu care completa perfect outfitul, Oana a ales un deux-pieces, pantaloni și vestă, tot de culoare neagră, sub care a purtat un sutien negru cu detalii argintii, la care a asortat un colier de aceeași culoare și niște sandale superbe, în ton cu restul ținutei.

Oana și Vlad Gherman s-au căsătorit religios pe 2 iunie

Ziua de 2 iunie este de acum înainte o dată extrem de specială pentru Oana și Vlad Gherman, doi tineri actori extrem de talentați și frumoși, care și-au unit destinele într-un cadru de poveste. Cei doi îndrăgostiți sunt soț și soție în mod oficial încă de acum câteva săptămâni, când s-au cununat civil, însă pe 2 iunie a avut loc cea mai specială zi din viața lor de cuplu de până acum. Îmbrăcați în rochie de mireasă și costum de mire, cei doi au pășit încărcați de emoții și lacrimi de bucurie în fața altarului, alături de toți cei dragi lor!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au dorit o nuntă restrânsă, unde să fie prezenți doar persoanele dragi sufletului lor. Nu au avut toate vedetele din showbiz-ul românesc, așa cum se întâmplă de obicei la nunțile mondene, ci din contră, au fost înconjurați de 160 de persoane, printre care s-au numărat familiile, prietenii, cât și colegii de breaslă, cu care cochetează zi de zi pe platourile de filmare.

„Este fix ce ne-am dorit! Ne-am dorit o nuntă ca într-un vis al unei nopți de vară, printre copăcei, flori, într-un cadru ușor boem, cu o lumină presărată de căldura unor felinare, într-o mini-pădurice în inima pădurii, în care invitații noștri îmbrăcați în culori vii sau pastelate să dănțuie până dimineața. Și se întâmplă! Iar acum avem un singur regret. Că mâine ne vom trezi din acest vis care o să pară prea scurt pentru cât de frumos o să fi fost’, declara, emoționată, Oana.

Cu o mulțime de emoții, lacrimi pe față de bucurie, zâmbete și sentimente puternice, Vlad Gherman s-a declarat încă din primele momente când a văzut locația și toate aranjementele pentru nunta lor, copleșit de această frumoasă poveste de dragoste care devine realitate de la un moment la altul.

Chiar ne simțim ca într-o poveste. Am visat să fie exact așa cum este. În această locație, cu oamenii dragi nouă, dansând pe muzica noastra preferată și stând pe ringul de dans cât ne țin picioarele. Și avem în jurul nostru profesioniști, niște oameni minunați, de la organizatoarea nunții noastre, Ivona Nenu, Ivo Wedding Planner, care ne-a pavat tot drumul spre acest moment cu idei, liste, variante și desfășurătoare la minut, la Nicu Bocancea care a făcut magie cu decorul, dar și cu Orangeria creată de el care este cadrul perfect pentru noi. Povestea noastră se întâmplă, în sfârșit, actele ei, ca-ntr-o piesă de Shakespeare, sunt în plină desfășurare, iar noi încercăm să ne bucurăm de fiecare secundă din ea’, a declarat Vlad Gherman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton