Oana Sîrbu a împlinit 56 de ani! Mesajul primit de la artistul care și-ar dori să cânte cu solista în Argentina: "Are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate. Ne leagă o prietenie frumoasă și..."

 Tudorache Simona
.

Oana Sîrbu a împlinit, în urmă cu două zile, 56 de ani, așa că mesajele au curs. Un artist celebru și peste hotare, Radhu, a ținut să îi transmită o urare de suflet. El a vorbit despre prietenia frumoasă care îi leagă. Radhu o apreciază pe Oana Sîrbu pentru stilul ei și pentru tot ce transmite atunci când urcă pe scenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Solistul are convingerea că artiști de felul Oanei Sîrbu sunt rari astăzi. Radhu spune că îi leagă o prietenie frumoasă și și-ar dori să cânte cu cunoscuta artistă în Argentina. Radhu lucrează astăzi cu producători renumiți și face ca muzica lui să se asculte și în alte locuri din lume.

radhu-559radhu-559

Radhu, impresionat de Oana Sîrbu și de muzica ei

Radhu se declară inspirat de Oana Sîrbu, pe care o admiră atât ca solistă cât și ca actriță și de compozitorul Virgil Popescu. „Oana Sirbu și Virgil Popescu m-au inspirat nu doar artistic, dar și în viață. O admir pe Oana ca actriță, o admir ca și cântăreață, dar și pentru mesajele sale artistice!

Este un artist cu stil, un artist care are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate, cum din păcate, în ziua de azi…mai rar. Ne leagă o prietenie frumoasă și păstrăm legătura. Mi-aș dori să cânt cu Oana în Argentina!', a mărturisit Radhu pentru Click!

Citește și: Ce fel de elev era Mihai Morar la școală și cum a ajuns la radio, coleg cu Daniel Buzdugan: „Asta n-am suportat toată adolescența – autoritatea prost excercitată asupra copiilor'. Ce relație are cu părinții și sora lui stabilită în SUA / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani cheltuie Brigitte Pastramă cu școala fiicei sale, Sara, în Dubai: „Este aceeași sumă pe care o plăteam în România, în București”

Citește și: 'N-am sărbătorit absolut nimic. Am avut multă treabă, că noi tundeam oile…' Ce a povestit Mama Geta despre întoarcerea lui Iancu Sterp din Republica Dominicană și când va da o petrecere în cinstea lui / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea, după ce anunțase că se căsătorește cu actuala iubită: „Nu înțeleg ce este în mintea lui. Cum s-a gândit el că…”

Citește și: Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct: „E un format controversat, greu, apăsător. Le-am spus că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo, dar…' / EXCLUSIV

Cum a reușit Radhu să cunoască succesul

Radhu a iubit muzica de când se știe, a reușit să cunoască succesul într-un timp scurt și să lucreze cu producători renumiți. „Am plecat din Mexic în Argentina, unde am lucrat la albumul „Radhu – Puro Amor” alături de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan, album ce în 2020 a întrat în Billboard latin,alături de albumele ce aparțineau Shakirei și lui Maluma. Pentru asta m-am pregătit în Mexic, la școala celebrei actrițe mexicane de producții Hollywood, Patricia Reyes Spindola. Ea m-a învățat cum să vorbesc spaniola latino-americană în funcție de regiune (Argentina, Mexic, Venezuela).

Știam că mi se difuzează muzica în Venezuela, Columbia, fără ca eu să fi fost pe acolo, dar nu și în Costa Rica. Managerul meu a primit deja o invitație pentru a menține relațiile diplomatice România- Costa Rica și să le cânt Puro Amor, piesa care acum este difuzată acolo!', a spus Radhu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton