"Am fost alergată cu pietre, m-am simțit pedepsită, exclusă... Visam cu ochii deschiși să fiu iubită măcar o zi". Oana Zamfir, confesiune dureroasă, după ce a trăit o experiență similară Evei Măruță

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Zamfir, confesiune dureroasă, după ce a trăit o experiență similară Evei Măruță, în copilărie. Oana Zamfir a povestit suferințele pe care le-a îndurat în copilărie, atât la școală, cât și în afara ei, după ce a participat la o emisiune TV, la vârsta de șapte ani. Ea și-a relatat experiența în contextului criticilor răutăcioase ațintite asupra Evei Măruță, după ce a debutat în filmul „Tati part-time”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zamfir, actuala prezentatoarea a matinalului de la DIGI FM, este foarte dezamăgită de cei care au aruncat cu jigniri și critici irelevanate la adresa Evei, fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei, după debutul actoricesc al copilei în vârstă de opt ani. Oana Zamfir și-a amintit că a trecut printr-o experiență similară la vârsta de șapte ani, când a participat cu familia ei la emisiunea TV „Știi și câștigi”. După ce a fost văzută la televizor, Oana Zamfir a devenit victima bullying-ului din partea colegilor de clasă și nu numai.

eva-maruta-6-ani-8-1-1eva-maruta-6-ani-8-1-1

Oana Zamfir, confesiune dureroasă, după ce a trăit o experiență similară Evei Măruță, în copilărie

În 1997, actuala prezentatoarea a matinalului de la DIGI FM, Oana Zamfir, era doar o fetiță de șapte ani. Aceasta era fascinată de lumea televiziunii așa că și-a dorit să participe, împreună cu părinții, la show-ul „Știi și câștigi”. Din păcate, după ce a apărut la TV, Oana Zamfir povestește că a fost alergată cu pietre de către alți copii de vârsta ei, iar învățătoarea i-a dat nota 4, deși era un copil care învăța bine.

Citește și: „La 14 mă mut de acasă’. Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: Mara Bănică, replici dure la adresa celor care o critică pe Eva Măruță: „Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Generația de tiktokeri de azi…’

Citește și: Romanița Iovan dezvăluie cauza reală a morții lui Adrian Iovan, la 10 ani de la tragedia din Apuseni: „Putea fi salvat. Eu am certificatul de deces…

Citește și: Drama Elenei Ionescu de la Survivor All Stars. A divorțat de fostul soț și își crește singură fiul: „Ne-am iertat reciproc

'Visam cu ochii deschiși cum o să fiu, măcar pentru o zi, iubită și lăudată de copiii de pe scară și din clasă. Eram un copil căruia nu îi păsa decât de părerea prietenilor ei din cartier și de la școală. Nu mă visam vedetă națională. Înțelegeam, în sinea mea, că a fost one time only, că a fost o dată și gata. Poate tocmai de aceea, speram că voi fi primită cu flori și aplauze la întoarcerea acasă. Asta visam meu. Știți ce s-a întâmplat în realitate? Am fost alergată cu pietre prin jurul blocului de băieții arțăgoși specialiști în bullying. La prima ieșire la joacă în jurul blocului, mi-am luat pietre în picioare de la copiii care m-au hulit că mă cred vedetă. „, a scris Oana Zamfir pentru Republica.ro.

Oana Zamfir: „Am suferit foarte tare, nu am vorbit cu părinții mei despre asta”

În cadrul emisiunii „Știi și câștigi”, micuța Oana Zamfir și părinții ei au câștigat o sumă de bani din care și-au permis să achiziționeze prima mașină de spălat automată, ceea ce a făcut viața mai ușoară pentru mama ei. Din păcate, copila Oana nu s-a putut bucura, deoarece avea parte de ostilitate, pentru că apăruse la TV.

Îmi amintesc că nici vecinii nu au fost foarte încântați după ce ne-au văzut la televizor. Am suferit foarte tare și îmi amintesc că nu am vorbit cu părinții mei despre asta. Ba mai mult, imediat după ce m-am întors de la emisiune, am luat și primul 4 din viața mea de elev. Deși știa foarte bine că lipsisem motivat o săptămână de la școală, doamna învățătoare mi-a dat lucrare la istorie în prima oră după ce am revenit la cursuri.

Nu am știut lecția, o premieră pentru mine. Am luat 4, nota pe care nu o voi uita niciodată. M-am descurajat. Țin minte că am regretat sincer că mi-am înscris părinții la concurs, că am apărut la televizor, că îndrăznisem să fiu diferită de cei din jurul meu. M-am simțit pedepsită, exclusă, simțeam că dintr-o dată nu mai aparțineam de lumea mea', a dezvăluit ea pe platforma online republica.ro.

Reacția Andrei după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost criticată dur în mediul online

Fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a devenit o mică senzație la vârsta de opt ani, după ce a jucat în primul ei film, „Tati part-time'. Din păcate, succesul micuței a generat un val de comentarii răutăcioase în mediul online. După mulțimea de comentarii negative, Andra și Cătălin Măruță au luat inițiativa de a-și apăra copilul. Artista a decis să transmită un mesaj pe social-media, în care se declară îndurerată de atitudinea celor care au adresat mesaje răutăcioase fiicei sale, subliniind că niciun copil nu merită așa ceva.

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este «primul» ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei’, a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton