Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus: „Am de recuperat 15 mii de euro”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. „Querida' a făcut anunțul în direct, în emisiunea „La Măruță' de pe Pro Tv. Soția lui Alex Ashraf susține că are de recuperat, în total, 15.000 de euro de la jurnalist. Pe lângă suma uriașă de bani, s-ar aduna și cheltuielile de judecată. Iată de ce faptă l-a acuzat actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. Actrița a povestit totul în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ea a spus că ar avea de recuperat nu mai puțin de 15.000 de euro de la el, după ce procesul s-ar fi încheiat în urmă cu patru luni. „Querida' a susținut că deși acesta i-ar datora bani, nu poate să-l execute.

o3-5o3-5

De curând, Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri „bombă' în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe Pro Tv. „Querida' a vorbit despre o situație puțin cunoscută dintre ea și Luis Lazarus. Artista a susținut că numele real al jurnalistului ar fi, de fapt, Vasilică Țuțurică, însă lui i-ar fi rușine cu asta. Acesta ar avea să-i datoreze suma de 15.000 de euro, după ce ea a câștigat un proces.

Citește și: Legătura neștiută dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, milionarul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Citește și: Cu ce se ocupă Oana Zăvoranu de când s-a retras de la TV:„Va fi cât mai aproape de America'

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu ideea divorțului de Reghe:„Fiecare alege ce demnitate să aibă'

Citește și: Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit:„Vacanțele mi le plătește omul meu'

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus

Oana Zăvoranu tună și fulgeră la adresa lui Luis Lazarus. Artista a susținut cu tărie că el i-ar datora bani și că are hotărâre judecătorească. Partenera de viață a lui Alex Ashraf ar fi câștigat un proces în urmă cu patru luni, după ce jurnalistul ar fi făcut-o „asasină' în repetate rânduri.

„Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică. (…) Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut «asasină» peste tot. Am de recuperat 15 mii de euro plus cheltuieli de judecată', a spus Oana Zăvoranu în emisiunea „La Măruță', potrivit unica.ro.

„Querida' a povestit că procesul s-ar fi finalizat în urmă cu aproximativ patru luni. În prezent, ea încearcă să-l execute pe Luis Lazarus, însă susține că el nu ar avea nici măcar o bicicletă trecută pe numele lui.

„Se numește Vasilică Țuțurică. Voi nu-l cunoașteți așa, pentru că lui îi este rușine de numele lui. El se numește Luis Lazarus. Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat definitiv de vreo 4 luni.

Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele lui. Eu vin și întreb, când tu ești nimeni în drum, cum poți să vii la televizor și să ai tupeu să spui că tu ai vrea să faci, să dregi', a adăugat vedeta.

Oana Zăvoranu, sub masca lui Lady Monster, pe scena de la „Masked Singer România'

Oana Zăvoranu a avut o apariție surprinzătoare la „Masked Singer România'. Ea a fost cea care s-a ascuns sub masca enigmaticei Lady Monster. „Querida' a povestit că i-a părut rău că a fost demascat, deoarece ea e o fire competitivă și își dorea să ajungă până în finală.

„Am murit și am înviat de mai multe ori cu acel costum. Era un burete mare în care nu vedeam nimic și nu era aer. Au improvizat un ventilator care mi-a tocat părul. (…) Au zis că-s pitică, dar nu sunt, am 1,70. (…) N-am vrut să fiu demascată pentru că eu sunt competitivă și voiam să ajung în finală', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton