Oana Zăvoranu a fost cu Alex Ashraf acasă la amanta lui: "Aflase că îl înșelase și a vrut să se întoarcă acasă"

 Oana Pantazi
.

După ce l-a acuzat pe partenerul ei de viață că i-a cheltuit banii cu amanta secretă, Oana Zăvoranu a dezvăluit nu doar că știe de un an și jumătate de această idilă, ci și că a fost acasă la amanta lui cu Alex Ashraf. Iată ce s-a petrecut acasă la amanta soțului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a făcut declarații neașteptate ieri, după vestea divorțului dezvăluind nu doar că soțul ei are o amantă de un an și jumătate, dar și că ea a cunoscut-o și, mai mult a fost acasă la amanta lui Alex Ashraf, unde a dus-o chiar soțul ei. Iată care a fost motivul!

cum-arata-oana-zavoranu-in-adolescentacum-arata-oana-zavoranu-in-adolescenta

Oana Zăvoranu a fost cu Alex Ashraf acasă la amanta lui

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună punct unui mariaj care a durat șapte ani, din cauza faptului că el a călcat strâmb. Se pare că despărțirea nu a fost una amiabilă, iar acum Oana Zăvoranu a decis să nu mai păstreze tăcerea cu privire la problemele din căsnicia ei care au dus la acest deznodământ. Vedeta a dezvăluit lucruri halucinante, demne de o telenovelă.

Citește și: Oana Zăvoranu, despre căsnicia ei, după ce s-a speculat că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Cu ajutorul Domnului am trecut și vom trece toate obstacolele vieții

Citește și:Cum s-au fotografiat Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după scandalul cu presupusa lui amantă: „Poza vorbește de la sine’ / Vecinii au chemt Poliția acum două săptămâni

Se pare că Alex Ashraf avea această relație extraconjugală de un an și jumătate, iar motivul pentru care ar fi vrut să se întoarcă acasă a fost faptul că fusese înșelat de amantă, care ar fi lucrătoare sexuală. Astfel, el i-a recunoscut soției și câți bani a cheltuit cu amanta în timpul relației și astfel cei doi au mers împreună la aceasta acasă.

„Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta', a mărturisit Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Oana Zăvoranu: „Am dovezi, i-a luat casă și mașină, i-a făcut operații estetice, pe banii mei”

Oana Zăvoranu își acuză soțul că i-ar fi cumpărat casă și mașină amantei secrete din banii ei și ar fi plătit chiar și pentru operațiile estetice ale iubitei. În total, 162 de mii de euro. Zăvo pare că nu regretă despărțirea și nici banii, ci doar… faptul că în viața lui Alex a intrat o femeie care nu are nici pe departe cariera ei și statutul ei social.

Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.', a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru viva.ro.  

Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf după 7 ani de mariaj

Ieri, Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după șapte ani de căsătorie. Fosta actriță și omul de afaceri s-au căsătorit în anul 2016, iar în urmă cu doi ani au apărut primele zvonuri cu privire la divorț. După ce a încercat să salveze aparențele o perioadă îndelungată, vedeta a decis să dezvăluie adevărul.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele, a spus Oana Zavoranu pentru o emisiune TV.

Oana Zăvoranu a postat un mesaj similar și pe Instagram: „În sfârșit, sunt o femeie liberă. Aștept pretendenții care se uitau de pe margine și salivau. Glumesc! Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine. Vă pup și vă iubesc mult! Oana.’

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton