Oana Zăvoranu a recuperat, în instanță, apartamentul pe care îl vânduse pe o sumă infimă, la sfatul vrăjitoarelor: "Soluția pe scurt..."

 Tudorache Simona
.

Oana Zăvoranu este din nou proprietara apartamentului pe care l-a vândut la un preț de nimic, la sfatul vrăjitoarelor Melissa și Vanessa, când traversa o perioadă ceva mai complicată. Frumoasa bruneta marchează astfel o primă victorie în instanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Oana Zăvoranu a încercat din răsputeri să își recupereze proprietatea din Sectorul 1 de-a lungul anilor, iar când nu se mai aștepta a primit o veste mare. De acum, locuința îi aparține ca în vremurile de odinioară. Diva a mai vândut aici și o mașină de lux.

oana-zavoranu-12oana-zavoranu-12

Oana Zăvoranu e din nou proprietara apartamentului pe care l-a vândut la sfatul vrăjitoarelor

În urmă cu 10 ani, Oana Zăvoranu ajungea la vrăjitoare. Vedeta își dorea atunci să recupereze averea de la Mărioara Zăvoranu și să treacă și peste despărțirea de Pepe. Vrăjitoarele au făcut-o să se despartă de acest apartament și de o mașină, care au fost vândute de actriță la un preț extrem de scăzut. La un moment dat, Oana Zăvoranu și-a dat seama ce a făcut și a vrut să schimbe lucrurile. A apelat la instanță și adevărul a fost de partea ei.

Citește și: Ce le-au urat oamenii proaspăt căsătoriților Elena și Ianis Hagi la ieșirea din biserică: 'Trăiască regele…'. Ce invitați de seamă au avut la biserică / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cerut Maria Dragomiroiu soțul în căsătorie, în urmă cu 38 de ani, în timpul unui turneu: 'Când am văzut-o cu verighetele, i-am zis să se ducă la mama și la tata să mă ceară…'/ EXCLUSIV

Citește și: Betty Salam s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista ar forma acum un cuplu cu un coleg de scenă: „Am luat această decizie împreună”

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan au petrecut separat la nunta celui mai bogat indian și nu s-au afișat împreună. Imagini neașteptate, de la grandiosul eveniment

Oana Zăvoranu, victorie în instanță

Oana Zăvoranu a câștigat apartamentul de care scăpase la sfatul vrăjitoarelor. Vedeta savurează din plin această victorie și e mulțumită de felul în care au evoluat lucrurile.

Solutia pe scurt: Respinge apelurile principale formulate de apelanţii-pârâţi Mihăileanu Aristeia Ileana şi Stanciu Tiberiu împotriva sentinţei civile nr. 1928/15.12.2017 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, ca nefondat.

Admite apelul formulat de apelanta-reclamantă. Schimbă în parte sentinţa civilă nr. 1928/15.12.2017 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, în sensul că: Admite în parte cererea de chemare în judecată.

Obligă pârâta Mihăileanu Aristeia Ileana să lase reclamantei în deplină proprietate şi liniştită posesie apartamentul nr.(…) situat în (…), B-dul (…) nr. (…), bl. (…), sc. (…), sector (…), înscris în cartea funciară nr.(…) (CF vechi …), având numărul cadastral (…)(nr. cadastral vechi …).

Dispune rectificarea cărţii funciare nr.(…)(CF vechi …), având numărul cadastral (…)(nr. cadastral vechi …), în sensul radierii dreptului de proprietate al pârâtei şi înscrierii dreptului de proprietate al reclamantei.

Păstrează celelalte dispoziţii ale sentinţei. Respinge apelul principal formulat de apelantul-pârât Stanciu Tiberiu împotriva sentinţei civile nr. 2152/26.10.2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, ca nefondat.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 09.07.2024 – IS – SR Document: Hotarâre 766/2024 09.07.2024.', se arată în decizia instanței.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton